ROZWIĄZANE Banery reklamowe- jak je ustawic na stronie glownej?

Dyskusja w 'Sklep internetowy eSklep' rozpoczęta przez użytkownika staycasual, 18 Marzec 2016.

1. staycasual

staycasual Początkujący

Docenione treści:
    0
    Witam,

Jestem calkiem nowa i powoli sie ucze wsyztskiego wiec prosze o wyrozumialosc ;) Zakupilam w click shopie styl graficzny clear shop ---- > http://click-szablon51.home.pl , udalo mi sie juz dodac slider/suwak, natmoast zalezy mi tez na stworzeniu banerow podspodem jak w szablonie. Dokladnie trzech, dwoch poziomo i obok jeden pionowo. Niestety potrafie dodac maksymalnie dwa banery, kiedy klikam dodaj bane to kolejny moge zapisac tylko w poprzednich juz stwprzonych a nie nowym module ktore bedzie wyswietlal sie niezaleznie. Dodatkowo nie bardzo wiem jak je dopasowac zeby byly rowno jak w szablonie. Kiedy prostokatne daje na srodek strony,a pionowy ustawiam w konfuguratoze w prawej kolumnie wszystko mi sie rozwala. A nie chce zeby byl jeden pod drugim tylko,zeby wspolgraly - dwa poziome prostokaty jeden pod drugim a obok w lekkim odstepie pionowy o lacznej wysokosci tych dwoch banerow obok. Z gory dziekuje za pomoc :(

2. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy home.pl

Docenione treści:
    331
    @staycasual

wysłałem Ci wiadomość zwrotną, ze względu na to że szablon który wybrałaś jest opcją płatną, c.d. rozmowy proszę abyś kontynuowała w wiadomości prywatnej.

3. e-margeritka

e-margeritka Początkujący

Docenione treści:
    1
    Dzień dobry,
    mam ten sam problem, jak opisany powyżej. Chcę, żeby grafiki były ustawione jak w przykładowym wyglądzie ClearShop (dwie poziome i jedna pionowa po prawej stronie). Grafiki rozjeżdżają się na stronie głównej. Jak już udaje mi się je ustawić, to z kolei rozjeżdżają się w wersji mobilnej sklepu. Są albo za wysokie, albo nie są wycentrowane.
    Czy jest jakiś sposób, żeby były zawsze na środku, niezależnie od wielkości zdjęć?
    Mam jeszcze pytanie, co do modułu baner. Jak umieszczam go na stronie głównej sklepu, to zawsze przesunięty jest na lewo, a chcę żeby był na środku. Jak to zmienić?

Z góry dziękuję za wskazówki, jak to wszystko dopasować do strony oraz wersji mobilnej.

4. wiewiór

wiewiór Początkujący

Docenione treści:
    0
    Witam,
    ja też poproszę o rozwiązanie na priv, zakupiłam szablon clearshop i mam dokładnie ten sam problem. Chcę, żeby grafiki były ustawione jak w przykładowym wyglądzie ClearShop (dwie poziome i jedna pionowa po prawej stronie)
    z góry dziękuję

Ostatnia modyfikacja: 22 Wrzesień 2017
  5. Grzesiek

Docenione treści:
    331
    @wiewiór sugeruję kontakt z Biurem Obsługi Klienta, np. poprzez zgłoszenie na formularzu kontaktowym. Szablony płatne są wgrywane do sklepu w niezmienionej formie, ale ze względu na użyte w DEMO grafiki, mogą się nieco różnic. Kupione szablony, wg. autorów projektów, niestety nie posiadają tych grafik, co powoduje że kupiony szablon może się nieco różnić od wersji DEMO. Napisz proszę na formularz, w temacie zaznacza, że dotyczy to płatnego szablonu. Opiekunowie produktu powinni wskazać Ci najlepsze rozwiązanie.

6. wiewiór

wiewiór Początkujący

Docenione treści:
    0
    tak zrobię ,dzięki !

7. Grzesiek

Docenione treści:
    331
    Dzięki, to standardowa procedura, w razie "coś" po wysłaniu zgłoszenia możesz podesłać numer sprawy, albo w treści powołaj się na rozmowę na forum.

Poleć forum znajomym