Mam prośbę o wyjaśnienie. Po zmianach z clickshopa, na e-sklep, usługa samego oprogramowania sklepu i hostingu sklepu zostały rozdzielone. Co za...
Witam. W załączeniu wrzucam skan maila, który dzisiaj otrzymałem. Oczywiście nie wchodziłem nawet na zamieszczony w nim link, ale użytkownik nie...
Tak, Obie metody działają dobrze. Osobiście skłaniam się ku metodzie zalogowania się na nową skrzynkę przez www, dodania w niej drugiego konta i...
Nieaktualne. Chyba sam trochę namieszałem. Można zamknąć
Rzecz wydawałoby się prosta, a przestała mi działać. Mam kilka domen, które podpiąłem pod serwer sklepu. Utworzyłem przekierowanie "na główny...
Bardzo dziękuję za rady. W długi weekend spróbuję przeprowadzić tą operację i napisze jaki efekt. Miłego weekendu :-)
Witam. Posiadam hosting biznes, a na nim skrzynki pocztowe. Oprócz tego posiadam clickshop Czy istnieje jakaś optymalna metoda przeniesienia ich...
Witam. Domena w home.pl przekierowana na serwer zewnętrzny, a konkretnie bloggera. Ponieważ mam w home.pl serwer, więc chciałbym założyć skrzynkę...
Na stronie Merchant Center w zakładce Opinie Konsumenckie>Przegląd po kilku dniach zaczną się pojawiać wykresy. To znak, że działa.
Pytanie pojawia się po kliknięciu "Zamawiam i płacę" Ważne, że Google sam decyduje, komu wyświetla pytanie, więc nie każdy klient to zgoda. [IMG]
Witam. Taką oto wiadomość otrzymałem na maila. Zachęcam do ostrożności. Art[ATTACH]
Też odnoszę, wrażenie, że jest bardzo dużo dmuchania na zimne, ale i bardzo dużo niepotrzebnego szumu.
Bardzo dziękuję. Wygląda na to, że zadziałało. Trochę metoda prób i błędów, ale jak na razie widzę, że hula, a i usługi googla się popodpinały,...
Witam serdecznie, mam stronę na WIX i próbuję przekierować na nią domenę. O ile przekierowała się domena z przedrostkiem www.jakasdomena.pl to...
O! Jak szanuję. Dziękuję i pozdrawiam. Idę testować. -)
czekamy z (nie)cierpliwością :-)
^ Potwierdzam, powyższe - metoda działa. A w jaki sposób człowiek trafia na czarną listę to już jest wielka niewiadoma...
Pozwolę sobie, się podpiąć: Po zainstalowaniu certyfikatu, generalnie działa OK, ale na części stron mam kłódkę z wykrzyknikiem (ostrzeżeniem)...
Sorki, że tak późno. W źródle strony zarówno sam kod, jak i znaczniki wstawiają się. (załączyłem screen) Natomiast zupełnie nic nie dzieje się od...
Tak, w źródle znaczniki podstawiają dane.
Separate names with a comma.