Dzięki @TheL za odpowiedzi - proszę odblokuj pw lub wyslij mi jakis kontakt Powinni cie zatrudnić moim prywatnym zdaniem, bo robisz tu najlepszą...
@TheL Przede wszystkim dzięki za pomoc i starania, jestes swiatełkiem w tunelu na tym forum. Jednak niestety w moim przypadku podane kody niżej...
@TheL I to jest jakies rozwiązanie, mogłes od razu napisać gdzie to zmienić :)
No mi nie hulał jak pamiętasz, jednak jak mówiłem twój pomysł z linkiem jest jednak lepszym rozwiązaniem :)
Gdzie konkretnie w plikach .tpl to zmienić i czemu tak podstawowej kwesti nie ma w ustawieniach?
Jesli dowolnie to proszę mi wskazać taką funkcje w ustawieniach ? Dziwne że trzeba w plikach grzebać aby tak podstawowe rzeczy móc ustawiać. I...
@Mariusz znów mam czekać, fachowcy z home.pl potrzebują kolejnych paru dni aby mi powiedzieć jak rozszerzyć czy pomniejszyć okno bannera ?
Dam głowę że był tu taki temat bo odpowiadałem godzine temu :) Admin forum pisał że domyslne nazwy kategorii to nazwy H1. Problem w tym że każde...
U mnie jak mówiłem kod nie działa :D ale już nie aktualne pytanie a zdjęcie z odnosnikiem to jednak lepsze rozwiązanie :)
@Mariusz jesli nazwy kategori są domyslnymi H1 to czemu każde narzędzie wskazuje że nie posiadam ani H1 ani H2 ?
@Mariusz Pytanie 1 - w module nie ma opcji ustawiania szerokosci dodanego okna z tekstem lub html Pytanie 2 - w module niema tej opcji a we...
Dołączam się do pytania Pawła gdzie w click shop ustawić H1 i H2 których nie ma ?
Ok poczekam
To po co takie porównanie dawałes, skoro home a onet to dwie różne bajki :)
@TheL zapoznaj się proszę z tym tematem za nim zaczniesz działać i poswięcać czas https://forum.home.pl/threads/ustawienia-i-zmiany-w-wygladzie.2368/
Problem z dns rozwiązany Przykład ze stroną onet nie trafiony, czy autor widział wielkosć strony która jest 1700% cieższa a mimo to się wczytuje...
A nie możecie zrobić tak jak w shoperze opinie pod opisem zamiast dodatkowej zakładki ?
W formacie w którym chciałem oczywiscie nie. Jest zdjęcie z linkiem przekierowującym, tylko to mnie nie zadowala a odpowiedź z tematu (kod) nie...
Czy ktos może na te pytania odpowiedzieć ? @Mariusz chociaż pierwsze dwa, jestes online?
Ostatnim tchem z tlącą się nadzieją na odpowiedź, zadałem ostatnie pytanie o drobne zmiany. Jak i tego nie będzie można zrobić w sklepie za 1500...
Separate names with a comma.