Jak najbardziej, w ramach jednego hostingu możesz korzystać z poczty e-mail w dowolnej liczbie domen, wystarczy, że przypiszesz je do hostingu....
Cześć @Juji-PL, jeśli chcesz, aby Twoja domena przypisana do serwera, na którym uruchamiasz HTTP/3 + QUIC również obsługiwała ten protokół, musi...
Wobec tego z usług korzystasz w nowym panelu - to tak na przyszłość. Jeśli podczas próby dodawania CNAME pojawia się błąd, przejrzyj istniejące...
Cześć Michał, korzystasz z domeny w nowym czy dawnym panelu administracyjnym? Jeśli nie masz pewności, to daj znać, czy logujesz się przy pomocy...
W przypadku domeny, która jest używana w ramach poczty - tutaj zastanów się, czy zmiana serwerów DNS będzie potrzebna. Jeśli tak czy inaczej...
Z tymi dwiema nie będzie problemu - wystarczy zmiana serwerów DNS, po odczekaniu do 30h propagacji zmian i przeprowadzeniu transferu będą w pełni...
Cześć, obsługa techniczna i billingowa domeny to dwie różne sprawy. Konieczne będą dwa działania - transfer, czyli przeniesienie domeny, by...
Cześć, z moich informacji wynika, że kontaktował się z Tobą Marcin, który jest opiekunem sprawy. Zgłoszenie będziemy kontynuować w dotychczasowym...
Cześć, zadzwoń proszę w tej sprawie na naszą infolinię Homecloud, bezpłatnie włączymy moduł, który jest niezbędny do uruchomienia VPNa na...
Cześć, tematy związane z TeamViewerem powinny trafiać do kategorii Usługi dodatkowe oraz panel administracyjny
Cześć, jeśli korzystasz z hostingu współdzielonego, być może proces jest przerywany ze względu na przekroczenie parametrów bezpieczeństwa. Czy...
W przypadku list mailingowych niestety na tę chwilę nie ma takiej możliwości, jednak tak jak pisałam w drugim wątku - przekazałam sugestię do...
Dziękuję za sugestię, przekazałam ją do odpowiedniego działu.
Cześć, @darek123. Eksport listy kont pocztowych jest możliwy dla wszystkich lub wybranych adresów. Podsyłam przydatny artykuł: Jak eksportować...
W takim razie prawdopodobnie kwestią jest obecne środowisko serwera. Na naszych hostingach znajdziesz dwa rodzaje dostępnych środowisk -...
Rozumiem, z mojej strony też nie widać takiego przekierowania. Gdyby sytuacja się powtórzyła, odezwij się ponownie w temacie, będziemy sprawdzać. :)
Cześć, zweryfikuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Cześć Monika, przekazałam temat do weryfikacji. Wrócę do Ciebie z informacją.
Cześć, przekazujemy temat do weryfikacji. Wrócimy z odpowiedzią.
Cześć, dowiemy się jak wygląda sytuacja. Wrócimy do Ciebie z odpowiedzią.
Separate names with a comma.