Opcja grupowej zmiany wagi dla produktów z wariantami nie działa. Gdy zaznaczymy sam produkt - zmiana wagi działa. Gdzy zaznaczymy produkt z jego...
Witam nowa wyszukiwarka straciła funkcjonalność wyszukiwania produktów/wariantów... z aukcjami zakończonymi. Sara wyszukiwarka miała mozliwosć...
Zgłosiłem w Sobotę. Dostałem potwierdzenie, że ktoś się do mnie odezwie w tej sprawie. Ponaglałem wczoraj. Do dziś nie mam odpowiedzi Dlatego...
Prosze o reakcję
ponownie proszę o reakcję
Coś jest nie tak z synchronizacją Google merchant center. Produkty pomimo stanu dodatniego - do merchant center idą jako out of stock :( Proszę o...
Od kilku dni nie działa automatyczny pobór aukcji do zamówień w sklepie. . Prośba o sprawdzenie.
Witam 1. Czy jest możliwość wygenerowania w sklepie listu przewozowego do wysyłki ALLEGRO inpost? czy będzie taka możliwość. 2. czy jest możliwa...
Już ogarnąłem - ustawienie w konfiguracji integracji allegro.
Czy pojawi się funkcjonalność aktualizacji numeru wysyłki z clickshopu do allegro po wystawieniu listu? Jest to wymóg SMART który wchodzi od...
Witam i jak pytania do programistów?
Od kiedy nastąpiła - jakże istotna zmiana?. Do niedawna nie było z tym problemów. A wszyskich przestrzegam ze "odpowiedz" na takiego maila będzie...
Chyba coś się zmieniło w mailu, który idzie na adres sklepu jeśli chodzi o zapytanie o produkt. Kiedyś dając odpowiedz na maila - mail był...
Aplikacja własne "ceneo", Bardzo przydała by się opcja w liście produktów->multiakcje->aplikacje obok "wyklucz z exportu z ceneo" zrobic upcję...
I jak informacja na ten temat?
Chodzi mi o to by nie trzeba było tego ręcznie robić. Inna możliwość to by utworzona przesyłka nie była zamknięta/zablokowana do edycji. To samo w...
Ponawiam prośbę realizacji możliwości nadania przesyłki inpost poprzez kuriera a nie tylko w pacczkomacie
Dziękuję
Mi NIE chodzi o to by wariant ze stanem zero się nie pokazywał w sklepie. Jednak jeśli filtrujemy produkty (jest dostępność) z wariantami (np...
Czy coś wiadomo w tej sprawie?
Separate names with a comma.