Witam, W dniu 30.03.2016 wysłałem do Państwa kolejne zapytanie w tej sprawie i jak do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi. Proszę mi...
Witam, W dniu dzisiejszym otrzymałem aktualizację wtyczki OXtender 2 dla Microsoft Outlook do wersji 7.2.21.792, niestety zgłoszony Państwu...
Szanowny Panie, Zgodnie z Pana sugestią "W przypadku wątpliwości lub dalszych zgłoszeń, proszę przesyłaj wszystko w zgłoszeniu numer:...
Szanowny Panie, Problem z Cloud Email Xchange trwa już od 17 dni. W moim przekonaniu ta sprawa już dawno przekroczyła ramy normalnego i zwykłego...
Szanowny Panie Grzegorzu, Dziękuję za informację i czekam zatem na rozwiązanie problemu. Pozdrawiam Donat Wachowiak
Szanowny Panie, 07 marca br. pisał Pan "przepraszam Cię za powstałą sytuacją, brak odpowiedzi z naszej strony nie jest celowy. Wszystko co...
Szanowni Państwo, Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem od Państwa żadnej konkretnej odpowiedzi na zgłoszony problem. Czy Home.pl posiada w ogóle...
Witam, Jak informowałem w zgłoszeniu, w moim przypadku problem (Outlook nie wysyła poczty z załącznikami) pojawił się zaraz po aktualizacji...
Szanowni Państwo, Problem z wysyłaniem poczty opisany powyżej trwa od 01.03.2016, zgłosiłem go w dniu 02.03.2016 i tego samego dnia otrzymałem...
Separate names with a comma.