Dziękuję za informację i wyjaśnienie. Sugerowałbym także zmiany w kumentacji online - gdyż informują one, że bez licencji możliwe jest korzystanie...
Cierpliwie oczekuję.
Logi: prosiłem - reakcja jak wyżej. Co do pusha - to to, że mail 'pchany' jest na urządzenie mobilne a nie urządzenie mobilne sprawdza co jakiś...
Nie mam dostępu do logow. Sprawdzałem na 3 rożnych iPadach z rożnymi iOS (7/8/9). Dodatkowo próbowałem na iPhonie 5s/6s. Podkreślam nie wiem czy...
Szanowny kolego Thel, zapewniam cię że wina nie leży po stronie klienta. Tak jak zaznaczyłem powyżej na tym samym sprzęcie mam inne konta exchange...
Zrobiłem.Napisałem. Zobaczymy...
Wysyłam i system (na ipadzie) wysyła jak każdą inną wiadomość (np. z innego konta Exchange na tym samym ipadzie). Ale i nie dochodzi ona na adres...
No może tak. Tylko dziwne jest to, że poczta ładnie przychodzi na urządzenie i stąd wniosek, że Push działa. Tylko nic nie idzie wysłać. Poprostu...
Naprawdę nikt nie używa konta z home na ipadzie czy iphonie (korzystając z Push)?
Witam, Jestem posiadaczem konta w domenie post.pl. Na tablecie swego czasu i w telefonie miałem dodane konta jako exchange. I było wszystko OK....
Separate names with a comma.