Od listopada shoper wprowadził obsługę wielu magazynów i zrobił to re-we-la-cyj-nie. Wreszcie można np. pięknie rozwiązać sobie obsługę magazynu...
Czołem, prośba błagalna o dodanie do widoku produktów w panelu kolumny Kod EAN. Można wyświetlić kolumnę z kodem produktu i to nam mocno pomaga...
i jeszcze jedno. Jeśli oznaczenie nie jest frazą, to lipa. Pomysł był, aby zamiast "bestseller" pojawiało się "produkt polecany". Chyba że znacie...
Po przywróceniu tplów bez zmian. Własny styl nic nie powinien mieszać w temacie. Produkt oznacozny z palca jako bestseller:...
gra i buczy, dzięki!!
Poważnie! Jak w temacie :/ Oznaczanie bestsellerów ręczne - włączone W produkcie -> promocje -> bestseller - włączone w module "bestsellery" -...
Ponownie potrzebuję się do Was uśmiechnąć o podpowiedź: chcemy mieć opinie o produktach bez wyświetlanej daty dodania. Z góry dzięki!
A ja się podłącze, jak pokazywać opinie bez daty dodania? Może to częściowo załatwi sprawę autora tematu, dla mnie wystarczy.
biję pokłony, hula aż miło! podziękował!
Jak w temacie, wprowadzam trochę życia na moje www.dobrekimona.pl Jak zrobić, aby po najechaniu myszką zmieniały kolor linki logowanie,...
Dzięki, takiej składni mi brakowało, wieczorem podziałam w temacie. A ktoś zna sposób na rozjaśnienie obrazka po najechaniu? Trochę życia w stronę...
Dzięki! Wreszcie to wygląda należycie!
...albo po prostu podnieść logo w stosunku do całości. Może nachodzić na login bar, wszak biały jest :)
Witam, dwie prośby w jednej :) Jak zmniejszyć (w pionie) login bar? Jak przesunąć w dół pole szukaj+koszyk? Powiedzmy na środek w stosunku do...
Witam, na stronie głównej w sklepie mam moduł w prostym kodem html, jedna tabela, zawierająca loga producentów jako pliki png będące jednocześnie...
Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Oczywiście działa.
Jak w temacie, potrzebuję pieczęć homeSSL ale w większej rozdzielczości niż można znaleźć na stronie home.pl Pomożecie?
Witam, dla rozwijaj.home.pl pytanie okazało się zawiłe trudne a obrazek za mało czytelny - odpowiedź od hołma jak zwykle była od czapy...
Separate names with a comma.