To jest nawet prostsze - wystarczy przejść do widoku HTML i wykasować parametry wysokości i szerokości zdjęcia. Jednak nadal podtrzymuję pogląd,...
Witam wszystkich serdecznie, i zgłaszam problem z wyświetlaniem zdjęć w opisie produktu w stylu RWD. Chodzi o zdjęcia wstawione w tekst opisu,...
Rzeczywiście, jest informacja o eliminacji błędu generującego błędy w Google - w Ulepszeniach. Szukałem jej w Poprawkach :)
Jest pierwszy tydzień kwietnia. Błędy 404 nadal rosną jak na drożdżach. Na pewno chodziło o kwiecień 2017 z tą datą aktualizacji?
Donoszę aktualne wieści. Po przejściu na SSL na całym sklepie, błędy 404 na http przestały rosnąć, za to na https po miesiącu jest ich już setka....
No to w takim razie damy Wam jeszcze szansę :)
To w takim razie wobec tak zawoalowanej odpowiedzi poprosimy o termin. KIEDY to ogarniecie.
Donoszę na bieżąco - Generator Błędów Click Shopa dołożył do pieca i mamy już 850 błędów 404. Przyrost ok. 30-50 dziennie. Poczekamy jeszcze...
@papux A ile miałeś tych błędów 404, też 700? Po pierwsze, teorie przedstawiane przez Google lubią się nie sprawdzać, bo algorytmy pozycjonowania...
Dostałem właśnie maila od home.pl z wyjaśnieniem, że programiści mają się uporać z problemem błędów 404 do końca lutego. Biorąc pod uwagę, że...
Lawina błędów zaczęła właśnie namnażać się ze zdwojoną siłą - już 707 błędów 404. Niech ktoś z home.pl to wreszcie ogarnie bo zaczniemy tonąć. To...
No tak jakby... Nie do końca, chyba że to są adresy usuniętego produktu (co jest możliwe do przeoczenia przy takim nieintuicyjnym wyglądzie...
Czy ktoś z home.pl mógłby odnieść się do tematu? Przecież te błędy 404 degradują sklepy w SERP-ach, a w perspektywie niweczą pozycjonowanie i...
U nas wygląda to tak: [IMG]
To chociaż tyle - mam więc lokalną awarię. Obawiałem się że to jakaś odgórna, masowa zagłada sklepów.
Drodzy, zajrzyjcie proszę na swoje Google Search Console w zakładkę Indeksowanie -> Błędy indeksowania. Dotąd mieliśmy tam odnotowane 10-15...
Witam wszystkich, zainstalowana w Chrome wtyczka do analizy tagów Google pokazuje uparcie taki oto błąd odnośnie kodu Analytics na stronach...
Udzielę odpowiedzi sam sobie - niech komuś się przyda :) Nie jest ona zbytnio zaawansowana technicznie więc napiszę jak najprościej. Do pliku...
No i rewelacja, skalowanie działa - bardzo dziękuję za wsparcie. :) Czy @Mariusz mógłby przesłać temat ekipie programistów CliskShopa żeby to...
A czy Twój kod zastąpi czy uzupełni taki kod, który już mam: .banners .innerbanners a img { height: auto !important; }
Separate names with a comma.