@TheL udało się coś ustalić?
Tak
To znalazłem, ale ja bym chciał link do strony z produktem wraz z #commentform by od razu przekierowało gościa do formularza, gdzie wpisuje...
A jakiej zmiennej użyć by dać klientowi od razu przekierowanie na stronę z produktem gdzie wpisuje opinie? Przejrzałem wszystkie dostępnie i nie...
Panowie, działa po wpisaniu tylko skryptu JS, ale tylko w widoku siatki, na karcie z produktami, a mi zależy by na liście to podmieniało zdjęcie...
Jak mogę dodać takie najlepiej okno działające jak newsletter. Gdzie po wpisaniu maila i wyrażeniu zgody na otrzymanie informacji handlowych...
Mam ten sam problem.
Super, bardzo Ci już z góry dziękuję :)
Na wszystkie sposoby już próbowałem, nie działa ;/
Dzięki za odzew :) To tak to wrzuciłem do Własny skrypt JS wrzuciłem to: Shop.include({ selectorFunctions: { imgReplace: {...
Może ktoś inny potrafi mi pomóc?
@Grzesiek Poradzisz coś?
Dzięki wielkie działa!
www.3Dcard.pl, Wkleiłem podany tutaj kod CSS do Własny CSS, a następnie wkleiłem podany tutaj kod JS do własny skrypt JS zapisałem wszystko....
Też by mi się taka opcja przydała. Wchodzę w Edycję zaawansowaną, ale nie wiem który box.tpl mam edytować. Możecie mnie Panowie poratować?
Cześć, Zrobiłem wszystko starannie tak ja jest to opisane wyżej i niestety nie działa. Nie wiem czy coś robię źle, czy może ten sposób już nie...
Separate names with a comma.