Hej tak problem rozwiazany dziekuje serdecznie :)
Witam , Brak mozliwosci Zakupow na moim sklepie :( Po naciśnieciu kup teraz I wyborze sposobu dostawy Komunikat Jak na zalaczonym zdjeciu (...
Hej , znow mam problem z niedzialajacym modulem " Blog Kategorie " , wrzucilam go na widok podstawowy j i wogole nie rozwija sie lista w wersji...
Dopiska o dostępności mogłaby byc przy znaczniku o stanie . Tak jak na zrzucie ekranu . Z tym ze chciałabym moc to ręcznie modyfikować i przy...
Jedyne czego nie udało mi sie zrobic to dodanie dopiski pod produktem " produkt z zewnetrznego magazynu , zapytaj o czas dostawy " oraz dopiska...
Hej chciałam tylko dać znać że prawie wszystko udało mi sie zrobić. Dla wszystkich na przyszłosc którzy chcieliby dodokonać własnych edycji...
Hej , chciałam tylko dać znac ze udało mi sie dojść dzisiaj do tego i wszystko juz działa :) Gdyby ktoś miał podobny problem to podaje co było...
Ok to prosze jesli potrafisz I znajdziesz czas : 1 . Pogrubienie czcionki kategorii glownej 2. Akapit ( wersja komputer ) dla tego duzymi...
Kurcze wszystko jak podales I nie dziala ani jedno ani drugie :( Zrzut z mojego stylu CSS w zalaczniku moze jakis blad jest ?
Moze poprostu jakis kod na pogrubienie czcionke kategorii glownej ? I wtedy tylko podkategorie dam duzymi literami wiec kolejne podkategorie juz...
Dziekuje za odpowiedz niestety ten Kod przekreslenia ceny nie zadzialal czy na pewno wszystko jest poprawanie ? Co do tych Kategori to...
Ok tak zrobię dziekuje za pomoc
Hej dopiero czekam na optymalizacje SEO itd poki co Mój sklep dziala tylko w jezyku angielskim ( domyslny jezyk sklepu ) I polski jest calkowicie...
I jeszcze jedna rzecz - Promocje I zmiana koloru przekreslonej Ceny da sie cos takiego zrobic ? Jest Szara A chcialabym zeby byla czarna ,...
Albo jakis kolor :rolleyes:
Tak jak widac : KITESURFING Kites Boards Bar& Lines Czyli wszystko ok wyroznia sie fajnie Ale jak ktos rozwinie juz podkategorie np...
A wiesz moze jak zmienic czcionke albo kolor dla podkategorii - podkategorii ? Jak wchodze w Kategoria -to podkategorie ladnie sie wyswietlaja...
Ok dzieki zostawiam w takim razie tak jak jest
Zrobione jak w linku powyżej i wszystko super działa dziekuje :) jedynie jeszcze nie zmieniły sie numery stron na dole ( sa czarne na szarym tle...
Dziekuje za odpowiedzi , tak ja juz mam włączony paypal z poziomu sklepu i wszystko działa tylko myślałam ze jest jeszcze opcja zamieszczenia...
Separate names with a comma.