[ATTACH] To mamy teraz taki wygląd. Jest jeszcze ramka i obrazek koszyka zniknął.
[ATTACH] Po dodaniu wartość !important kolor się zmienił, ale jest do zmiany jeszcze ramka i tło pod koszykiem. Czy mogę poprosić o odpowiednie...
Niestety teraz po wklejeniu tego zmodyfikowanego kodu do zmiany koloru koszyka, nie widać żadnych zmian. Przy okazji czy mogę poprosić o kod do...
Super. Dziękuję! Nie zadziałał mi tylko kod do koszyka. To znaczy zmienił kolor, ale nie koszykowi w prawym górnym rogu ekranu, a pod produktami...
Czy mogłabym poprosić o podanie jak można w CSS zmodyfikować kolor takich elementów jak: - koszyk - domek pod logo, ten który pozwala powrócić na...
Znalazłam informację jak dodać mapę strony do Google, ale nie wiem jak ją dodać do strony. Czy można prosić o wskazówki?
Kilku użytkowników zgłasza mi, że nie mogą zamknąć komunikatu o cookies, gdy odwiedzają naszą stronę przez smartphona. Czy coś z tym można zrobić?
Tak, jak to opisał jeden z testujących: "Zauważyłem, że po wpisaniu kodu rabatowego i jego potwierdzeniu okno od razu się odświeżyło bez żadnego...
Jesteśmy po testach procesu zakupowego z użytkownikami, i największym "problemem" okazał się kod rabatowy. A raczej jego słaba widoczność. Czy da...
Czy ten opis jest aktualny: https://pomoc.home.pl/baza-wiedzy/jak-wstawic-kod-google-analytics-typu-e-commerce/ ? Bo na swoim koncie GA nie mogę...
Oczywiście. :-) Załączam screeny ze strony O nas. Wersja web - zdjęcie jest poprawne, [ATTACH] po przełączeniu na mobile zdjęcie nie skaluje się...
Używam wersję sklepu responsywną. Obrazki wstawione w strony informacyjne się nie skalują poprawnie. Co można zrobić?
Czy jest jakaś możliwość utworzenia strony z produktami, która nie będzie pokazywała się w kategoriach?
Czy jest jakaś opcja użycia pop-up'a lub pop-under'a?
Chcielibyśmy rozdawać kody rabatowe za zapisanie się do newslettera. Kod będzie miał ważność - powiedzmy 2 tygodnie. Czy jest możliwość zrobienia...
Dokładnie tak. Piszę o przycisku wstecz w przeglądarce, i tym że pomimo wejścia przez kategorię dodatkową, wyświetlą się informacje z kategorii...
Mamy produkt w kategorii A, B, C. Ale jak wejdzie się na ten produkt z kategorii B i zrobi wstecz to wraca się do kategorii A. To samo dzieje się...
Ok. Udało się jak zrobiłam różne HTML-ID. I teraz jeden tekst wyświetla się na stronie podsumowania, a drugi na stronie potwierdzenia.
Zrobiłam zgodnie z Waszymi sugestiami, i aktualnie ten tekst, który chcę wyświetlać na stronie potwierdzenia pokazuje się na każdej stronie....
Chcę się tylko upewnić, bo strona Podsumowania (/basket/step3) to inna strona niż Potwierdzenia (/basket/done/). Na pewno ma ten sam HTML-ID?
Separate names with a comma.