Udało się wystarczyło tak jak wyżej usunąć katalogi wp-admin oraz wp-includes i wgrać z czystej instalacji Wordpress.
Cześć wszystkim Mam problem ze na hostingu home.pl po aktualizacji automatycznej Wordpress do wersji 6.9. Podczas próby edycji strony za pomocą...
Dzień dobry Dzisiaj zauważyłem, że stare wiadomości email znikły z konta. Nie jestem zalogowany na żadnych klientach pocztowych. Czy home.pl mógł...
Dzień dobry Czy może ktoś polecić wtyczkę z kalendarzem? Wiem, że Wordpress ma wbudowany widżet Kalendarz, ale on wrzuca wpisy na stronę...
Dzień dobry, Obecnie posiadamy wersję PHP 7,3 lub 7,4 do wyboru w panelu admina na home.pl. Adres strony: https://tiny.pl/ww8gf Hosting...
Dzień dobry, Dzisiaj wykonałem aktualizację Wordpress na wersję 6.1 PHP v: 7.4 i pojawiły się błędy jak na załącznikach. Strona działa...
Kiedyś CF7 miała wbudowaną w siebie recaptche. A jaka polecasz do Recaptcha?
Witam mam problem z dodaniem recaptcha v3 do swojej strony, mianowicie stworzyłem formularz kontaktowy za pomocą wtyczki "Contact From7"....
Mam inne pytanie czy wie ktoś jak zainstalować w Mantisie plik .patch. Znalazłe łatke dodania avatara, ale nie wiem jak zainstalować ten plik.
Mam za to drugie pytanie czy wie może ktoś jak dodać opis do profilu w Mantis? Chodzi mi o to, ze jeżeli ktoś mi odpisze to chciałbym, aby pod...
Ok sprawa załatwiona wszystko działa. Udało się wysłać również na Gmaila. Na poczcie wiadomości wysłane z tego programu nie są zapisywane jak to...
W Spamie nie ma żadnych wiadomości.
Kolejne pytanie brzmi czy ktoś może modyfikował kategorię ważności i priorytety w tym programie? Chodzi mi o te pola zaznaczone w ramce. Chcę, aby...
To jest jest działający skrypt dla mantis, który nie wysyła tylko na Gmaila. Ten sam został użyty przy konfiguracji Gmaila i wysyłał do wszystkich.
podany adres SMTP ten, który jest w poczcie w zakładce email.
Doszedłem do tego, że Mantis wysyła maile do wszystkich osób, które posiadają pocztę w mojej domenie nie wysyła na adresy GMAIL!! Wersja: PHP:...
Otrzymuje taki błąd: [Tue Sep 18 11:09:34.323296 2018] [ssl:warn] [pid 3176:tid 176] AH01909: localhost:443:0 server certificate does NOT include...
Maile są wysyłane username. Brak komunikatów z błędem. Na gmailu to chodzi za***iście wszystkie wiadomości są zapisywane natomiast na home nic...
Witam posiadam maila na hostingu home.pl, ale mam problem z jego konfiguracją w programie MantisBT mianowicie chciałbym , aby osoba która założy...
Separate names with a comma.