nic nie przesyłałem, to temat od Bandyta94 Sprawa się częściowo wyjaśniła i domena juz widnieje w panelu (jak zapewnia autor wątku) Jak...
Wg obrazków nie ma "prywatnego" certa. Używany jest ten darmowy z home.pl który się zmienił/został odnowiony. Mam taką sama sytuację na ogicom i...
Jeśli Grzesiek dostał namiary na domenę, to sprawdzi i podpowie ;)
Pytanie czy domena była w home.pl ;) Może była delegacja na home.pl a domena wisi u innego rejestratora?
Jak stara wersja? Dużo dodatków? Jaki szablon? Ile treści? Duży ruch w ciągu dnia?
Witam Logując sie do serwera na którym jest domena wejdz w konfiguracja usługi, następnie konfiguracja domeny. Tam jako pierwsza jest opcja...
Myślę, że na tym forum udziela się pomocy w takich przypadkach. Im więcej wiesz, tym mniej gaf strzelisz. Nie jestem z tych którzy radzą: odpuść,...
Czesc! Przede wszystkim daj info jaka to strona (jesli mozesz[nawet na priv])), na jakiej usludze postawiona (dedyk, wspoldzielony...) i czy to...
Strzelam, że masz seperację serwisu w ustawieniach włączoną. Przed aktualizacją (z przekierowaniem bez separacji) zrób kopię zapasową ;)
WItam serdecznie i gratuluję odwagi ;) Jak napisał TheL, proponuję sprawdzić, czy wszystkie dodatki są dostępne w nowej wersji Joomli, postawić...
Czy jest szansa na certyfikat Multidomain w tym roku ? ;) Czy ktoś używa certyfikatów od startssl.com? Interesuje mnie Class 3 OV. Też...
Też jestem zainteresowany ;)
Z ciekawościwpisałem ten adres w przeglądarkę i... ŚMIECHŁEM Teraz muszę czyścic monitor ;) A jaki mają potężny opis parametrów hostingu i jakie...
Czyli dzięki Verix.pl dowiedziałem się, że istnieje sposób na zabezpieczenie wielu domen jednym certyfikatem na serwerach wspóldzielonych ;)...
To teraz ciekawostka ;) Wczoraj napisałem do Certum i cytuję: "(...) 1 certyfikat SSL = 1 adres IP, ale przy multidomenowym na 1 adresie IP...
Z tego co wiem, cert jest na adres IP a współdzielony ma tylko jeden
B...-H....pl ?? Szkoda, że tak ciekawa sprawa została zamknięta :(
Z opisu wnioskuje, że SANDMAN nie dziala juz na Tunderbirdzie i calkowicie skasował z niego konto
Domena1 na zewnątrz, żadne zmiany nie były wykonywane od chyba roku. Instalka Joomla z joomla.org czysta. Domena2 bezpośrednio w home.pl. Ciekawa...
Witam. Instalka z ręki, pliki umieszczone w jednym katalogu. Przy przekierowaniu domeny domena1.com na katalog (jak pisalem z i bez separacji) nie...
Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.