jak to mowia.. Jak sie sam nie przekonasz to nie bedziesz wiedzial heheh oczywiscie zartuje dam znac 1szy miesiac to dupa - 3 konwersje wiec smiech na sali zobaczymy co dalej
po 3 miesiącach ma Ci się dopiero zwracać? 3 konwersje? z jakiej kwoty? adwordsy to nie reklama w przyszłość, efekt ma być natychmiastowy. Używasz merchanta? masz podział na kategorie? wg mnie podziały nie działają dobrze.
ja akorat pisalem o merchancie wydaje mi sie ze troche trzeba tez zaczekac skoro cos trzeba zoptymalizować zeby oferty wyskakiwaly osobom porzadanym to troche trzeba poobserwowac
efekt bardzo mikry u mnie slaba komunikacja agencja - ja, czlowiek ktory sie zajmowal rekalama chyba sie obrazil Kontaktowali sie co 1,5 miesiaca, czyli gdy wydali 2,5 tys zloty przy praktycznie zerowych postepach. Od teraz zaczynam sam adwordsy Trzeba pamietac ze to wlasnie wlasciciel sklepu wie najlepiej w jakiej cenie kupuje towar, i na czym jest jaka marża
Myśle ,ze samemu też dasz radę to zrobić. Z tego co wiem, to FoxStrategy prowadzi szkolenia, tutaj masz do nich stronę https://foxstrategy.pl/pozycjonowanie-stron-niemieckie-google/ . odezwij się do nich bo z tego co czytałam, to prowadzą fajne i merytoryczne szkolenia. Z resztą zadzwoń i się dowiedz