Dzień dobry. Nie znalazłem odpowiedzi na forum, wiec pozwolę sobie zapytać W jaki sposób przenieść z nagłówka komunikat o wykorzystywaniu Cookies na dół strony? Wykorzystywany STYL UNIWERSALNY - STANDARDOWY NIEBIESKI.
Code: #cookie { bottom: 0 !important; padding: 10px 0 !important; position: fixed !important; width: 100% !important; z-index: 1000 !important; }
Przy okazji jak przy innych sklepach uparcie będę pisał: Warto przejść na styl RWD, teraz sklep mimo potencjału wygląda delikatnie mówiąc nieatrakcyjnie
Super działa! Jeszcze raz dziękuję Jeszcze mam takie pytanie, dlaczego mimo akceptacji komunikatu o Cookies, komunikat wyskakuje nadal po przejściu na kolejne strony (nie przyjmuje akceptacji)? Poniżej wklejam fragment kodu cookies #cookie { display: block !important; padding: 10px 0; font-size: 11px; font-weight: normal; text-align: left; background-color: #fffed6; } #cookie .close { display: block; float: right; width: 15px; height: 12px; background: url('../images/remove.png') no-repeat center center; cursor: pointer; position: relative; top: -10px; padding: 10px 0 10px 8px; } #cookie a { font-weight: bold; } #cookie .pagewidth { margin: 0 auto; }
już się przestraszyłem, że ja coś źle podałem kod wygląda na to, że coś jest głębiej schowane i trzeba byłoby mieć więcej czasu aby to zdiagnozować, dlatego polecam przejście na RWD i zrobienie ładnego wyglądu, tam problemów jest o wiele mniej