Witam. W "Edytuj grupę klientów" próbuje zmienić "Automatycznie dodawaj klientów do tej grupy" z "Nie" na "Tak". Niestety po kliknięciu na "Zapisz" wraca z powrotem na "Nie". Próbowałem tworzyć nową grupę, sprawdzałem też czy to tylko może tak pokazuje ale po dodaniu nowego klienta nie dodaje go do żadnej z grup.
Wygląda na jakiś błąd po stronie sklepu, zgłosiłem do opiekuna produktu: FEEDBACK-1061 daj nam chwilę na identyfikację problemu. Jesli konieczna będzie autoryzacja do sklepu, odezwiemy się priv.
Temat przekazany do kierownika i zgłoszony do programistów. Faktycznie odnotowaliśmy taki problem. Temat w trakcie realizacji, proszę o zachowanie cierpliwości.
Jak napisałem wyżej, potwierdzamy problem, został przekazany do identyfikacji rozwiązania i poprawy. Czas realizacji w chwili obecnej nie jest podany.
@kggsm @eve status zgłoszenia FEEDBACK-1061 bez zmian. Ponowiłem zapytanie do kierownika produktu w tej sprawie. Proszę jeszcze o cierpliwość, wrócę tutaj do tematu, gdy uzyskam informacje zwrotne od kierownika produktu.
@kggsm @eve opisana przez was sytuacja zostanie poprawiona w aktualizacji 1.8.7 (wdrożenie aktualizacji planowane jest na początek kwietnia).