W TRAKCIE Zmiana karty produktu

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika karolina.grochowska2, 15 Maj 2017.

1. karolina.grochowska2

karolina.grochowska2 Nowicjusz

Docenione treści:
    0
    Cześć,
    Czy jest w Click Shopie możliwa taka modyfikacja,że po najechaniu na produkt wyświetają mi się informacje takie jak w załączniku?
    Pozdrawiam.

Załączone pliki:

2. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Docenione treści:
    331
  3. karolina.grochowska2

Docenione treści:
    0
    Tak o to mi chodzi. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? Na forum nie ma odpowiedzi na to pytanie a bardzo mi na tym zależy.
    Pozdrawiam :)

4. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    @karolina.grochowska2

jest to raczej temat na "głębszą" oraz bardziej zaawansowaną modyfikację sklepu. Nasze wsparcie od home.pl nie obejmuje takich modyfikacji, ale może inni użytkownicy z forum będą w stanie Ci pomóc.

Jeśli nie uda Ci się znaleźć odpowiedzi, możesz spróbować skontaktować się z jedną z agencji, z którymi współpracujemy przy modyfikacjach graficznych sklepów. Podaję poniżej odnośniki do tych dwóch agencji:

5. TheL

TheL @Lider VIP Beta-tester

Docenione treści:
    535
    da się to zrobić, ale od razu mówię, że jest to wkurzające dla klientów odwiedzających sklep, problem testowany już :)

6. karolina.grochowska2

Docenione treści:
    0
    Chcę jednak zaryzykować,czy mogę liczyc na Twoją pomoc? :)

7. TheL

Docenione treści:
    535
    to jest sporo roboty aby wyglądało logicznie, a jestem wręcz pewien, że po jednym dniu to zlikwidujesz :D

8. karolina.grochowska2

Docenione treści:
    0
    Skoro Pan tak mówi :) a co jakbym chciała miniaturki produktu takie jak w załączniku na tej karcie produktu zamiast palety kolorów? Jest to łatwiejsza modyfikacji? I czy wgl możliwa? :)

9. TheL

Docenione treści:
    535
    czy łatwiejsze? tak ale też czasochłonne :) każdy parametr jaki dodajemy w sklepie ma swój ID, więc w stylu możemy ustalić dla danego id wyświetlanie obrazka. Szczerze, dla jednego produktu ma to sens, dla wielu tyle roboty, że się nie opłaca (chyba że każdy produkt wygląda tak samo, a różni się tylko kolorem)

10. karolina.grochowska2

Docenione treści:
    0
    Czy opłaca się jeżeli będe miała w sklepie ponad 100 modeli butów i każdy po min 3 kolory? :D

11. TheL

Docenione treści:
    535
    nie, ponieważ będziesz musiała zrobić style dla 300 ID :) strasznie duża ilość roboty :)

Poleć forum znajomym