W TRAKCIE Warianty

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika karolina.grochowska2, 18 Maj 2017.

1. karolina.grochowska2

karolina.grochowska2 Nowicjusz

Docenione treści:
    0
    Jak to zrobić?
    Mam np. buty trampki które mają 3 kolory
    -biały
    -czarny
    -granatowy
    Jak dodać ten produkt aby po kliknięciu w biały pokaywał się biały but,w czarny czarny but itd?

2. Deri

Deri Nowicjusz

Docenione treści:
    2
    a nie można po prostu dodać tego produktu w taki sposób żeby wyświetlał się jeden kolor na stronie głównej a w szczegółach produktu dodać te trzy zdjęcia i w opisie napisać że produkt jest dostępny w trzech kolorach?

3. karolina.grochowska2

Docenione treści:
    0
    Wiem,że była taka opcja jak chcę,tylko zgubiłam ten wątek na forum i nie moge go znaleźć:(

4. Deri

Deri Nowicjusz

Docenione treści:
    2
    No dobrze, ale możesz trochę sprecyzować o co dokładnie Ci chodzi? to "klikniecie" ma być w wyborze produktów czy w szczegółach produktu czy w opisie itd ?

5. karolina.grochowska2

Docenione treści:
    0
    W wyborze produktu

6. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy home.pl

Docenione treści:
    331
  7. TheL

TheL @Lider VIP Beta-tester

Docenione treści:
    535
    i działa to prawie dobrze, bo z tego co zauważyłem działa jedynie na dużym ekranie, a na mobilu już nie.

8. sejfomania

sejfomania Zaglądacz

Docenione treści:
    0
    Witam.
    Mam pytanie czy w opcji wariantów istnieje możliwość ustawienia aby przy wprowadzonej przeze mnie zakładce "dodatkowe wyposażenie" istniała możliwość zaznaczenia kilku produktów jednocześnie np.: jednoczesne zaznaczenie asortymentu "kotwy szt.2" i "dodatkowy klucz". link do sklepu https://www.sejf-szafanabron.pl/pl/p/szafa-na-bron-sejf-S1-KONSMETAL-MLB150D10-/6 . jeżeli istnieje taka możliwość to proszę o udzielenie informacji jak to ustawić.

Poleć forum znajomym