Daj screen, jest tyle możliwości, że trudno podać konkretne rozwiązanie, w dwóch słowach wszystko opiera się o plik body_head.tpl
Nie jest to trudne, jednak tu bym nieco uważał, pomyśl, że to się w pewien sposób skaluje przy wersji na mniejszy ekran, wtedy koszyk znika i jest zastępowany koszykiem z innego menu, dodatkowo efekt wizualny rozwijania takiego koszyka może nie być za ciekawy. Jak się ogarnę i nikt inny nie poda rozwiązania to napiszę kod.
Priorytetem jest prawidłowe wyswietlanie elementów. W wersji mobilnej wydawało mi się że będzie to wyglądać mniej więcej tak jak niżej ? Jesli bys robił, to przetestuj mysle że wielu osobom by się ta informacja przydała. Jak wyjsć z szablonu RWD .....(Kopia 1) ?
Nie będzie się tak wyświetlało koszyk i szukajka znikną, od tego są te elementy w menu mobilnym. Napisałem jak wyjść z kopii wejdź w lupę oryginału
Ok w takim razie jakbys zrobił taki kod (mówiłes że to chwila i nie trudne) to napisz .Trudno w mobile nie będzie to tak wyglądać Z punktu pozycjonowania to czy szukajka jest poniżej tego czarnego paska czy na nim ma to jakies znaczenie ? ( bo to nie zwykły pasek czy zdjęcie nagłówka) A może da się usunąć całkowicie ten pasek czarny i przeniesć Rejestracja oraz Zaloguj na pasek flagi?
Dzień dobry czy da się usunąć czarny pasek z góry sklepu oraz przepiąć odnosniki zaloguj/zarejestruj do paska kategorii ?
likwidacja paska górnego: Kod: .login-bar { display: none !important; } linki do logowania i rejestracji możesz dodać do paska menu w body_head.tpl
@TheL Kod dodany w sekcji Konfiguracja -> Wygląd - Aktywny styl graficzny -> własny styl css -> Działa Jak przeniesć linki Zarejestruj i Zaloguj na pasek kategorii lub na tło nagłowka na głównej ?
@Tomek333 poprosiłem naszego moderatora @TheL, aby zajrzał tutaj do tematu i spróbował Ci pomóc z przeniesieniem wskazanych pozycji niżej.
@TheL zapoznaj się proszę z tym tematem za nim zaczniesz działać i poswięcać czas https://forum.home.pl/threads/ustawienia-i-zmiany-w-wygladzie.2368/