Czy da się stworzyć moduł którego zawartość bedzie zależna od kategorii w jakiej się znajdujemy? (Lub od strony produktu jaki oglądamy) Np moduł w ktorym bym polecał dodatkowy produkt do zakupu ale w kategorii damskiej - produkt damski, męskiej - męski itp
Idąc tym tropem, prościej było by skonfigurować produkty powiązane. Fakt, że trzeba by rozważyć co prezentować w nich, czy produkty podobne czy dodatki. Myślę, że ewentualnie to czego szukasz, jest w trakcie rozwiązywania przez użytkowników forum tutaj: https://forum.home.pl/threads/wyskakujace-okienko-po-dodaniu-do-koszyka.2741/#post-17522
Dziękuję za szybką odpowiedź. Chodzi mi raczej o reakcję kontentu modułu na stronę na której się wyświetla - w moim pytaniu listing kategorii. Albo np czy mogę przygotować różne moduły - np czysty html i wpinac ja na różne listingi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chyba zakręciłem Wyobrazam to sobie tak - wpinam na listingu kategorii jakiś moduł i w zależności od tego co to za kategoria pojawiają mi się inny (wcześniej skonfigurowany) kontent. Pewnie to niemożliwe ale wolę dopytać. Bardzo by mi to pomogło.
Rozmawiałem prywatnie z @TheL i ponoć może być to możliwe, ale nie jest to takie proste. Może @TheL będzie w stanie odkryć rąbek tajemnicy w tej sprawie.
W skrócie, każda kategoria ma inny id i dodając odpowiednią ilość modułów z unikalnymi id oraz odpowiednio operując stylami można w danej kategorii pokazać tylko ten moduł. Zabawy jest dość dużo z tym.
Jeśli jakimś cudem znajdę chwilę to opiszę jak to zrobić, gra jest warta świeczki, ale jak powiedziałem nie jest to zabawa dla laika
Przygotowanie modułu nie będzie problemem, bo w sekcji Konfiguracja --> Wygląd --> aktywny styl graficzny --> Moduły, możesz dodawać nowe, z własnym kodem. Analogicznie w tej sekcji, ale po lewej jest Własny styl CSS i własny kod JS, co zwiększa możliwości. Kwestią dyskusyjną (patrz posty wyżej) zostaje powiązanie modułu z contentem czyli np. wybraną podstroną lub akcją.
„dyskusyjną” oznacza, że może się nie udać powiązać? Czy jakoś inaczej to rozumieć? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk