Witam, zabrałam się za zmianę wizualną newslettera, wrzuciał tło na całą szerokość i chciałam przesunąć fonty, nagłowek NEWSLLETER oraz tekst poniżej: użyłam w css: #box_newsletter{ background-image: url("/public/assets/images/Front/mailbox.jpg"); background-repeat: no-repeat; height: 300px; } .boxhead{ font-size: 16px; margin-top: 0; padding-left: 38%; } .innerbox{ margin-left:10%; margin-right:10% } i newsletter wyglada tak jak chce ale poprzesuwało mi również inne boxy np. opisy produktu na środek. ma ktoś pomysł jak poprzesuwać tylko bebeszki newslettera i usunąć jego obramowanie gorne? pozd Paula
W mojej ocenie dodanie .boxhead czy .innerbox powoduje ingerencję w w każdy boks. Nie są one na sztywno przypisane do box_newsletter. Tym samym trzeba by jeśli się nie mylę (a nie zajmuję się css) stworzyć to na zasadzie #box_newsletter .boxhead{...} czyli dla tego jednego określonego
Jak by ktoś chciał modyfikować boxa z newsletterem, po wskazówce od Grześka wygląda teraz tak, temat uważam za rozwiązany: /**********newsletter*********/ #box_newsletter{ background-image: url("/public/assets/images/Front/mailbox.jpg"); background-repeat: no-repeat; height: 300px; } #box_newsletter .boxhead{ font-size: 16px; margin-top: 0; padding-left: 38%; } #box_newsletter .innerbox{ margin-left:10%; margin-right:10% } Pozd