Cześć. Zależy nam na maksymalnym ułatwieniu Klientowi wyboru odpowiedniego produktu w naszym sklepie. W tym celu stosujemy m.in. filtry produktów, znajdujące się w lewej części karty z listą produktów. Niektóre atrybuty wymagają dodatkowego wyjaśnienia. Dlatego chciałbym za nazwą atrybutu dodać znak zapytania. Kliknięcie na taki znaczek miałoby otworzyć wyskakujące okienko z objaśnieniem (zastanawiałem się też czy nie łatwiej byłoby zrobić wysunięcie napisu po najechaniu kursorem na znak zapytania). Póki co udało mi się jedynie dodać znak zapytania dla wybranego atrybutu. W tym celu do własnego CSS dodałem kod jak poniżej (odpowiednie id dla atrybutu odnalazłem poprzez funkcję zbadaj): #filter_attribute_744 h5:after { font-family: 'Font Awesome 5 Free'; content: '\f059'; font-weight: 900; padding-left:5px; color: #999; } Wyżej zaprezentowany przykład znajdziecie na stronie: https://trigar.pl/bieganie Na tym się zatrzymałem. Podejrzewam, że musiałbym pogrzebać w edycji zaawansowanej dla Filter/box.tpl i tam jest <h5></h5>. Niestety w tym temacie moja wiedza jest niedostateczna . Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to będę bardzo wdzięczny za pomoc.
ja tylko podpowiem 2 rzeczy, po tej podpowiedzi powinno Ci się udać zrobić resztę - zwróć uwagę na id="filter_attribute_xxx" które dotyczy grup atrybutów i odpowiedno dzięki temu id wstrzyknij kod z linkiem, nie rób before wcześniej tylko zrób ikonkę we wstrzykniętym kodzie. - jak nie wiesz jak wstrzyknąć kod to poszukaj wstrzykiwania kodu do stopki --- oczywiście możesz zrobić to samo w edycji szablonu ale nieco inaczej i moim zdaniem nie koniecznie to najlepsza droga.