Witam czy można dodać dodatkową wyszukiwarkę w innym miejscu na stronie ( zduplikować ) Zrobiłem pasek który wyświetla się na górze strony przy jej przewijaniu i chciałbym tam ją umieścić aby był łatwy i szybki dostęp do niej pasek wywołuje modułem z kodem : <div id="pasek"> <div class="”ukrycie-mobile”"> pasek </div> dzięki za sugestie Marek
Czołem Marku, A próbowałeś skopiować zawartość Kod: search.tpl do stworzonego modułu. Po niewielkich modyfikacjach powinieneś uzyskać całkiem zadowalający efekt
Niestety tpl nie da się przenieść do modułów sugeruję wykorzystać JS, czyli w własny skrypt JS wklej to: Kod: $(document).ready(function() { document.querySelector("#pasek").appendChild(document.querySelector(".search__container")); });
Ok @Bagazniki.pl korzystać ze starej wyszukiwarki przepraszam nie sprawdziłem. Wystarczy poprawić tylko zmienną querySelector na search-form, czyli: Kod: $(document).ready(function() { document.querySelector("#pasek").appendChild(document.querySelector(".search-form")); }); Ewentualnie jak coś będzie nie działać dodaj diva do Twojego kodu HTML: Kod: <div id="pasek"> <div class="”ukrycie-mobile”"> pasek <div id="search"></div> </div> A w JS dasz wówczas: Kod: $(document).ready(function() { document.querySelector("#search").appendChild(document.querySelector(".search-form")); });