Witam, potrzebuję zmienić wygląd pola z kuponem rabatowym (wytłuścić, zmienić kolor itp.). Gdzie mogę znaleźć definicję i atrybuty tego pola?
Kod rabatowy w Koszyku jak rozumiem? Konfiguracja --> Wygląd --> Aktywny styl graficzny --> Własny styl CSS --> Kod: #box_basketlist .innerbox .productlist tfoot .promocode td { padding-bottom: 3px; font-weight: normal; font-size: 44px; } i możesz dodać np.: font-size: 23px; font-size: 80%; font-weight: bold;
Czyli chodzi Ci o pole w kontekście wygląd ramki itp? Kod: .main .box .innerbox .shaded_inputwrap input, .mask_box .shaded_inputwrap input, .main .box .innerbox .shaded_inputwrap select, .mask_box .shaded_inputwrap select { border: 6px solid #AAA; padding: 8px; } zmień border, powinno coś zaskoczyć
Potrzebuję jeszcze zmienić atrybuty paska z "w koszyku produktów", "dodaj do koszyka", generalnie może cały pasek... (kolory i wielkość elementów). Wiem, że już był taki temat, ale nie potrafię tego 'przenieść' do mojej strony...
Kod: .header .innerheader { background: #fff url("../../styles/../images/header_gradient.png") repeat-x scroll left top; border-top: 5px solid #fff; height: 60px; margin: 0 auto; overflow: hidden; position: relative; } font-weight: bold; font-size: 120%; wpisz w Google np. CSS font-weight znajdziesz więcej parametrów dla czcionek. To jest kod dla całego modułu tego paska.