Witam serdecznie, Chciałbym zapytać się czy istnieje możliwość umieszczenia modułu bestsellerów tylko w karcie produktów (nie chodzi mi o kategorie ani strona główna). W modułach w sklepie jest wszystko ustawione ale sądzę że, zmieniając ogólny wygląd sklepu coś stało się z bestsellerami ;/ i kod strony się zmienił. Macie może jakieś pomysły? Dodatkowo strasznie denerwuje mnie moduł FB czy można uciąć ten kawałek który jest widoczny na podglądzie ? ( zaznaczyłem w kółko)
Moduł besseller można wstawić osobno, na dowolnej karcie sklepu (Konfiguracja --> Wygląd --> Aktywny styl graficzny -- Moduły, w poziomym menu wybierając i aktywując poszczególne karty oraz układ modułów dla nich przewidziany. Jeśli doszło do uszkodzenia pliku modułu, możesz spróbować go przywrócić (jego zawartość) z kopii skórki które znajdziesz w galerii stylów. Plik .tpl odpowiedzialny za kod modułu: Bestsellers/box.tpl Spróbuj i daj znać na czym stoimy.
Hmm zrobiłem małe testy na innych skórkach i tam jest taka sama sytuacja box np z nowościami jestem w stanie dorzucić i wyświetla się ale bestsellery kompletnie nie ;/. Na każdej możliwej skórce, robiłem nawet opcje przywracania ale nie zdało to rezultatu . ;/
Poniższy kod wklej do własny styl CSS (powinien zmienić kolor tego ciemnego elementu w kołku na kolor biały): Kod: #box_facebooklike.dark { background-color: #FFF; } Skonsultowałem ten temat ze specjalistami od sklepu Click Shop i otrzymałem informacje, że w przypadku modułu bestseller nie uda się tego zrobić. W przypadku chęci uzyskania więcej informacji na ten temat, zapraszam do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta, np. przez formularz kontaktowy.
Dziękuje Mariuszu za moduł z FB. Wszystko działa poprawnie. Hmm to w takim razie nic innego nie pozostaję jak po prostu dopasowanie produktów polecanych w podobnym pasku. Wydaje mi się że, wcześniej ten moduł był tak zrobiony ale pewności 100% nie mam. Dziękuje za informację .