ROZWIĄZANE Moduł bestsellery

Dyskusja w 'Sklep internetowy eSklep' rozpoczęta przez użytkownika expomoda, 5 Lipiec 2016.

1. expomoda

expomoda Praktyk

Docenione treści:
    2
    Witam serdecznie,
    Chciałbym zapytać się czy istnieje możliwość umieszczenia modułu bestsellerów tylko w karcie produktów (nie chodzi mi o kategorie ani strona główna). W modułach w sklepie jest wszystko ustawione ale sądzę że, zmieniając ogólny wygląd sklepu coś stało się z bestsellerami ;/ i kod strony się zmienił.
    Macie może jakieś pomysły?
    Dodatkowo strasznie denerwuje mnie moduł FB czy można uciąć ten kawałek który jest widoczny na podglądzie ? ( zaznaczyłem w kółko)

Załączone pliki:

2. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Docenione treści:
    331
    Moduł besseller można wstawić osobno, na dowolnej karcie sklepu (Konfiguracja --> Wygląd --> Aktywny styl graficzny -- Moduły, w poziomym menu wybierając i aktywując poszczególne karty oraz układ modułów dla nich przewidziany.

Jeśli doszło do uszkodzenia pliku modułu, możesz spróbować go przywrócić (jego zawartość) z kopii skórki które znajdziesz w galerii stylów.

Plik .tpl odpowiedzialny za kod modułu: Bestsellers/box.tpl

Spróbuj i daj znać na czym stoimy.

3. expomoda

expomoda Praktyk

Docenione treści:
    2
    Hmm zrobiłem małe testy na innych skórkach i tam jest taka sama sytuacja box np z nowościami jestem w stanie dorzucić i wyświetla się ale bestsellery kompletnie nie ;/. Na każdej możliwej skórce, robiłem nawet opcje przywracania ale nie zdało to rezultatu . ;/

4. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Docenione treści:
    331
    Podesłałem temat do sprawdzenia, daj nam chwilę czasu.

5. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    Poniższy kod wklej do własny styl CSS (powinien zmienić kolor tego ciemnego elementu w kołku na kolor biały):
    Kod:
    #box_facebooklike.dark {
        background-color: #FFF;
    }

Skonsultowałem ten temat ze specjalistami od sklepu Click Shop i otrzymałem informacje, że w przypadku modułu bestseller nie uda się tego zrobić. W przypadku chęci uzyskania więcej informacji na ten temat, zapraszam do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta, np. przez formularz kontaktowy.

6. expomoda

expomoda Praktyk

Docenione treści:
    2
    Dziękuje Mariuszu za moduł z FB. Wszystko działa poprawnie.
    Hmm to w takim razie nic innego nie pozostaję jak po prostu dopasowanie produktów polecanych w podobnym pasku.
    Wydaje mi się że, wcześniej ten moduł był tak zrobiony ale pewności 100% nie mam.
    Dziękuje za informację .

Poleć forum znajomym