ROZWIĄZANE Przyjazny url-e Producentów ?

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika jacjec, 18 Lipiec 2016.

1. jacjec

jacjec Uczestnik

Docenione treści:
    1
  2. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    Przesłałem zapytanie do kierownika produktu w tej sprawie. Numer zgłoszenia: FEEDBACK-688. Proszę o cierpliwość.

3. Mariusz

Docenione treści:
    302
    @jacjec informuję, że zgłoszenie zostało przekazane już wyżej do programistów i najprawdopodobniej zostanie wdrożona aktualizacja, która pozwoli na to, aby przy producentach można było stosować skrócone adresy URL. Żadnych terminów na dzień dzisiejszy nie mogę podać.

4. jacjec

jacjec Uczestnik

Docenione treści:
    1
    Dziękuję :)

5. jacjec

jacjec Uczestnik

Docenione treści:
    1
    Minęło już trochę czasu, czy przyjazne (krotkie) url producentów wejdą w życie ?

6. Mariusz

Docenione treści:
    302
    @jacjec ponowiłem zapytanie do kierownika produktu w tej sprawie (numer zgłoszenia bez zmian - FEEDBACK-688). Napiszę więcej informacji, gdy otrzymam odpowiedź.

edit: otrzymałem info, że temat nie jest planowany na najbliższą aktualizację (5.8.1) czy kolejną (5.8.2) – raczej możemy się spodziewać tej modyfikacji przy aktualizacji 5.8.3. Nie chcę wnikać w szczegóły, ale przedłużyło nam się to trochę przez inne powiązane wdrożenia.

7. jacjec

jacjec Uczestnik

Docenione treści:
    1
    Chciałem tylko zapytać jak się sprawy mają w wyżej postawionym pytaniu ?

8. Mariusz

Docenione treści:
    302
    Wysłałem zapytanie do kierownika produktu w ramach zgłoszenia (FEEDBACK-688). Proszę o cierpliwość, odpiszę gdy uzyskam informacje zwrotne.

9. jacjec

jacjec Uczestnik

Docenione treści:
    1
    Co z temat krótki url dla producentów, z punktu widzenia SEO jeśli to nie będzie wdrożone, clickshop dalej będzie nieprzyjazną platformą pod wymagania SEO ?

10. LukaszC

LukaszC eCommerce Team home.pl

Docenione treści:
    108
    @jacjec sugestia została zaakceptowana, ale nie znamy jeszcze konkretnego terminu wdrożenia.

11. LukaszC

LukaszC eCommerce Team home.pl

Docenione treści:
    108

Poleć forum znajomym