SUGESTIA Jak dodać logo sklepu do wydruku zamówienia

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika PapaZuluAT, 4 Sierpień 2016.

1. PapaZuluAT

PapaZuluAT Spryciarz

Docenione treści:
    3
    Witam,
    pytanie jak w temacie. Po za tym chciałbym trochę udoskonalić wydruk zamówienia, np. dodać sumowanie kolumny z zakupioną ilością towaru, aby można było skontrolować poprawność kompletacji zamówienia. Jak to zrobić?

pozdrawiam
    Wojciech

2. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    Wysłałem zapytanie do specjalistów od sklepu internetowego (numer zgłoszenia: FEEDBACK-712). Proszę o cierpliwość, w przyszłym tygodniu powinienem otrzymać odpowiedź.

3. Mariusz

Docenione treści:
    302
    @PapaZuluAT wydruk zamówienia jest w tym momencie nieedytowalny, natomiast mamy gdzieś w dalszych planach wprowadzenia możliwości zmiany wyglądu tego wydruku. Damy znać w komunikatach o aktualizacji Click Shop, gdy będziemy wprowadzać taką zmianę.

4. PapaZuluAT

PapaZuluAT Spryciarz

Docenione treści:
    3
    @Mariusz, dziękuję za odpowiedź.
    Do wydruku zamówienia mam 4 uwagi - proszę o ich uwzględnienie w aktualizacjach:
    1. Możliwość dodania logo sklepu
    2. Dodanie sumy ilości produktów w zamówieniu (może być z podziałem na jednostki miary :))
    3. Sortowanie pozycji po kodzie towaru (możliwość zmiany z sortowania po nazwie na po kodzie)
    4. - i żeby się pozycja towaru nie dzieliła między stronami tylko przechodziła w całości na drugą stronę (w tej chwili często podział wygląda tak, że kod towaru jest u dołu strony, a nazwa, ilość itd. jest na początku drugiej)

pozdrawiam

5. Mariusz

Docenione treści:
    302
    @PapaZuluAT informuję, że dodałem cztery podpunkty do zgłoszenia FEEDBACK-712, aby kierownik produktu oraz programiści również mogli zobaczyć te cztery dodatkowe pomysły. Podkreślam, że sugestia została zgłoszona do działu rozwoju, ale nie jestem w stanie na tę chwilę określić jakieś potencjalnej daty wdrożenia takiej aktualizacji. Proszę śledzić komunikaty o aktualizacji Click Shop - z pewnością poinformujemy o tej aktualizacji, gdy będziemy ją wprowadzać.

Poleć forum znajomym