ROZWIĄZANE Błąd "Body is not serializable" lub "Błąd generowania pamięci cache" przy imporcie atrybutów

Dyskusja w 'Sklep internetowy eSklep' rozpoczęta przez użytkownika iisjah, 31 Sierpień 2017.

1. iisjah

iisjah Bystrzak

Docenione treści:
    5
    Podczas próbnego importu atrybutów wyświetla mi się komunikat błędu 'Body is not serializable' lub "Błąd generowania pamięci cache, wyczyść ją w swoim sklepie."
    Co on oznacza i co zrobić żeby działało?

Czy może być to przez za dużą ilość opcji wartości atrybutu (próbuję dodać kolory kryształów których jest dosyć dużo (ponad 100))

Ostatnia modyfikacja: 31 Sierpień 2017
  2. iisjah

iisjah Bystrzak

Docenione treści:
    5
    Body is not serializable moze miec zwiazek z polskimi literami (ale nie jestem 100% pewna), za to bład cache nie wiem jak poprawić

3. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    @iisjah skonsultowałem tę sprawę z naszym specjalistą i pierwszy raz widzimy ten komunikat błędu. Prośba do Ciebie, jeśli sprawa nadal jest aktualna, prześlij nam proszę ten plik, który importujesz do sklepu. Musimy go sprawdzić. Najlepiej będzie jeśli prześlesz ten plik za pomocą formularza kontaktowego: https://home.pl/formularz-email

W treści wiadomości możesz powołać się na ten temat na forum i poprosić o skierowanie wiadomości do specjalisty ds. Click Shop. Następnie kontynuuj proszę wątek za pośrednictwem wiadomości e-mail z naszym specjalistą.

Poleć forum znajomym