ROZWIĄZANE Błąd w skrypcie lub CSS koszyka

Dyskusja w 'Sklep internetowy eSklep' rozpoczęta przez użytkownika Roqche, 16 Wrzesień 2017.

1. Roqche

Roqche Nowy użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witam serdecznie,

Mam problem na stronie https://medyk24.pl/. Gdy dodam przedmiot do koszyka, dam kontynuuj zakupy, a następnie najeżdżam na koszyk z owym produktem/produktami skrypt lub CSS nie działa w sposób prawidłowy. Koszyk, nazwę to mruga, nie utrzymuje display:block, tylko cofa się do display:hidden po minimalnym ruchu myszką, dzięki czemu nie mogę przejść do kasy. Sam nie zmieniałem nic w tego typu plikach, jedynie kolory lub coś w tym stylu. Nie wiem też, czy ten błąd jest od początku, czy od niedawna.

Dziękuję za wszelką pomoc.

2. TheL

TheL @Lider VIP Beta-tester

Docenione treści:
    535
    czy oby na pewno nie grzebałeś w stylu, ani w tplach?

3. Roqche

Roqche Nowy użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dodałem tylko bezpośrednio do plików (tak chyba tpl) kolejny numer telefonu, bo nigdzie nie mogłem znaleźć takiej opcji. Dokładnie chodzi o ten w nagłówku, po internetowy.

Przy okazji chcę to przerzucić na dół, a nie wiem jak to zrobić, by właśnie nic nie zepsuć.

4. TheL

Docenione treści:
    535
    Ok wiem gdzie jest problem :D coś uszkodziłeś w body_head.tpl przy dodawaniu napisu na górze. po ukryciu nagłówka koszyk działa prawidłowo. Sprawdź jeszcze raz ten plik czy masz wszystko pozamykane w odpowiednich miejscach.

Roqche lubi to.
  5. Roqche

Roqche Nowy użytkownik

Docenione treści:
    1
    Zapomniałem, że w to ingerowałem, a przez to zapomniałem sprawdzić, czy nie powoduje to jakiegoś błędu. Rozwinąłem to bardziej. Okazuje się, że wszystko było dobrze podomykane, itd. Zawinęła długość napisu! Tak, naprawdę nie może być dla większych urządzeń niejako dwóch linijek, tzn. logowanie musi być na poziomie tego "szybki kontakt". Kiedy usuwam ten dodatkowy numer problem znika.

Dzięki jeszcze raz za pomoc. Po prostu przeniosę ten szybki kontakt gdzieś niżej i będę testować.

Mariusz lubi to.
  6. TheL

Docenione treści:
    535
    Logowanie nie musi być na poziomie tego szybkiego kontaktu :D ja mam nagłówki po kilka linii, do tego często wyświetlają się w nich inne treści dla różnych rozdzielczości.
    Popatrz dokładnie z czego składa się element odpowiadający za wyświetlenie np logowania.

Mariusz lubi to.

Poleć forum znajomym