ROZWIĄZANE Czy istnieje możliwość zmiany koloru i zaokrąglenia narożników w sklepie Click Shop?

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika pawel, 20 Październik 2016.

1. pawel

pawel Bystrzak

Docenione treści:
    0
    Czy istnieje mozliwość zmiany koloru i np zaokraglenia narożników wszystkich elementow obramowanych po najechaniu myszka ?Np.Do koszyka,Koszyk ,Strzłka Do góry,Strzłka Strona główna?
    Próbowałem i jak dotychczas udało mi się to zrobić z menu.
    Mam problem z znalezieniem w kodzie elementów odpowiedzialnych za te efekty.

2. TheL

TheL @Lider VIP Beta-tester

Docenione treści:
    535
    podaj link do sklepu i dokładnie elementy to podam Ci klasy i id za nie odpowiedzialne.

3. pawel

pawel Bystrzak

Docenione treści:
    0
  4. pawel

pawel Bystrzak

Docenione treści:
    0
    Czy istnieje mozliwość zmiany koloru i np zaokraglenia narożników wszystkich elementow obramowanych po najechaniu myszka ?Np.Do koszyka,Koszyk ,Strzłka Do góry,Strzłka Strona główna?
    Próbowałem i jak dotychczas udało mi się to zrobić z menu.
    Mam problem z znalezieniem w kodzie elementów odpowiedzialnych za te efekty.

5. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    @pawel sugeruję napisać wiadomość prywatną do użytkownika @TheL w miarę posiadanego wolnego czasu powinien Ci ten użytkownik odpisać i naprowadzić. Co do Twojej strony sklepu, to sugeruję dodanie tego kodu do "Własny styl CSS", ponieważ napisy na górnej belce są niewidoczne:
    Kod:
    .login-bar a {
        color: #fff;
    }

6. TheL

TheL @Lider VIP Beta-tester

Docenione treści:
    535
    Kod:
    .products.viewphot .product .buttons .addtobasket, .products.viewphot .product .buttons .availability-notifier-btn {
        border-radius: 6px;
     }
    .btn.btn-red {
    }
    header .logo-bar .basket.empty-basket {
    }
    .up .btn {
    }

a kolor zmienisz przez dodanie do nich background:#000000;
    oczywiście #000000 to kolor czarny, a Ty wybierz swój :)

Mariusz lubi to.

Poleć forum znajomym