Witam. Obecnie posiadam sklep. Chciałbym wykorzystać przestrzeń hostingową. To znaczy chciałbym mieć dostęp do ftp a tam stworzyć folder w który, będę wrzucał zdjęcia. Nie chce wykorzystywać wbudowanego importera zdjęć gdyż będą one prezentowane troche inaczej gdyż jest to zintegrowane poprzez mój program magazynowy. Mówiąc najprościej wysłać poprzez FTP zdjęcia do stworzonego folderu i mieć do nich dostęp po linku. Czy jest taka możliwość posiadając hosting sklepu? Stworzyłem konto FTP i bez problemu łączę się z hostingiem w którym znajdują się foldery: pub tmp index.html mozna tam stworzyć folder i wrzucić zdjęcia jednak kompletnie nie wiem jaki adres wpisać w pasek adresu aby dostać się tam np do wrzuconego zdjęcia.
Dobrze myślisz. Tylko do katalogu musisz przypisać inną domenę lub subdomenę i jej nazwą się odwoływać. Wysłane z mojego PLUS przy użyciu Tapatalka
Jest dokładnie tak jak napisał @casar. W takich przypadkach najlepiej odwołać się do tego zasobu za pomocą subdomeny lub innej domeny. Ustawiam temat jako rozwiązany.