Edycja WYGŁADU

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika stylowanitka, 10 Wrzesień 2017.

1. stylowanitka

stylowanitka Nowy użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzień dobry,
    Przepraszam za prosto linijność w pisaniu ale informatyk ze mnie żaden..
    Zakupiłem styl graficzny DesingShop dostepny w sklepie Home.
    Na głownej stronie tej szaty graficzniej w podgladzie demo widnieje siedem banerów jeden prostokątny i sześć kwadratowych. Z pozycji sklepu w konfiguracjach Clickshopu udało mi sie wstawić ten prostokątny baner jednak nie mam pojecia jak stworzyć te sześć pozostałych.
    Chciałbym zeby moja głowna strona sklepu wygladała dokładnie tak jak w tym demo tj. duzy baner prostokątny a pod nim szesc kwadratowych po najechaniu na które i wciśnięciu chciałbym zeby przekierowywały do róznych zakładek w sklepie.
    Przykładowo na jednym banerze Promocja/Nowosci itp klikam i wchodze w dane menu.
    Czy aby to zrobić muszę zlecać wykonanie tych elementów osobno grafikowi który musi zmienić cos tam w kodach sklepu,dopisac lub wykupywać ten dodatkowy pakiet graficzny na Homie za 1600zł???? Można to zrobić samemu jeśli tak czy mże ktoś opisac to krok po kroku jak to powstawiać ??

Pozdrawiam ade96e2e60d9452e4c3ef721e0201502.jpg

2. papux

papux Laureat

Docenione treści:
    114
    Konfiguracja>>wygląd>>moduły

Te prostokąty tworzysz sobie w moduje a potem wstawiasz moduł na stronę.

3. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy home.pl

Docenione treści:
    331
    Ogólnie z tego co pamiętam, po zakupie danego szablonu, wszystkie moduły są dodane wraz z kodem. Jedyna różnica polga na tym, że brakuje w nich grafiki, co jest podyktowane warunkami w jakich szablony są sprzedawane, a więc z pominięciem grafik stockowych, które są w zasadzie kupowane z zewnątrz.

Więc szablon masz gotowy, wystarczy tylko dodać własne grafiki. To wszystko. Jeśli jednak miałbyś jakiś problem, jakiś moduł nie byłby widoczny lub wstawiona grafika nie tak leży jak trzeba, napisz proszę zgłoszenie na formularz kontaktowy z tematem: dot. płatnych szablonów. Możesz powołać się na ten wątek z forum. Zapewne tematem zajmie się Przemek lub Jakub, którzy pomogą Ci w doprowadzeniu szablonu do stanu użyteczności i podpowiedzą co nieco w temacie grafik.

Zlecenie dla agencji (wspomniane 1600 zł) to jest tak naprawdę przygotowanie szablonu od zera.

Poleć forum znajomym