ROZWIĄZANE kategorie w nagłówku sklepu Click Shop

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika jubiler, 12 Kwiecień 2017.

1. jubiler

jubiler Początkujący

Docenione treści:
    0
    Witam,
    Prośba o pomoc. chciałbym zmienić nagłówek tak aby były tam kategorie produktów zamiast np. pozycji "Jak Kupować" itp. Gdzie mogę zmieniać te odnośniki (dodawać usuwać) Rozumiem, że jest to gdzieś we własnym stylu CSS ale nie mogę tego nigdzie znaleźć. Poniżej screen o który nagłówek dokładnie mi chodzi

Pozdrawiam

Załączone pliki:

2. papux

papux Laureat

Docenione treści:
    114
    W panelu sklepu wchodzisz
    Zawartość>>nagłówek i stopka
    wybierasz nagłówek i po prawej stronie wybierasz "wybierz link" szukasz kategorii którą chcesz dodać do nagłówka"

Włala :)

Mariusz i jubiler lubią to.
  3. jubiler

jubiler Początkujący

Docenione treści:
    0
    Heh, Przejrzałem wszelkie działy a do tego nie przyszło mi do głowy zajrzeć. Dzięki za pomoc :)

p.s. Swoją drogą na infolinii mogli by siedzieć bardziej kompetentni ludzie ponieważ Pan stwierdził, że jest to zaawansowana edycja i odesłał mnie na forum :) A tu taka pierdoła. Jeszcze raz dzięki :)

4. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    Zapewniam, że odpowiedni feedback w tej sprawie zostanie przekazany do naszego konsultanta.

Z drugiej strony, bardzo się cieszę, że udało nam się Tobie pomóc na naszym forum ;), zapraszamy do uczestnictwa w kolejnych dyskusjach, administratorzy, moderatorzy oraz użytkownicy forum.home.pl są bardzo pomocni :). Ustawiam temat jako rozwiązany.

Poleć forum znajomym