Dzień dobry, obecnie istnieje możliwość ukrycia cen, które dostępne są tylko po założeniu konta i zalogowaniu. Jednak logowanie odbywa się automatycznie, bez udziału administratora sklepu. Czy jest możliwość aby to administrator aktywował konto nowego użytkownika...tak jak ma to miejsce na niniejszym forum? Dziękuję za odpowiedź
W przypadku aktywacji konta przez administratora, należy wykonać następujące kroki: 1. Konfiguracja->Klienci->Rejestracja ustawiamy opcję "Wymagaj potwierdzenia rejestracji", 2. Zawartość->Wiadomości email edytujemy 'Rejestracja-potwierdzenie', należy minimum usunąć Kod: {if confirmation} Aby potwierdzić rejestrację kliknij na poniższy link {link} {/if} Wykonując powyższe kroki użytkownik otrzyma wiadomość email, ale bez możliwości aktywacji konta (potwierdzenie linka) i administrator w sekcji Klienci->Klienci będzie mógł go odblokować
Dzień dobry, chyba za wcześnie ucieszyłem się Niestety, ale to nie działa. Po założeniu konta użytkownik dostaje info, że musi zaczekać na akceptację administratora. W panelu sterowania pojawia się nowy klient, ale juz jest oznaczony jako zielonka (aktywny), mimo że nie jest aktywny. I teraz, co należy zrobić aby ten nowy mógł się zalogować? Bo próbuję (tzn. dezaktywowałem konto, zapisałem, ponownie aktywowałem i zapisałem) i nijak nie działa.