ROZWIĄZANE Menu sklepu

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika fitdemin, 21 Październik 2016.

1. fitdemin

fitdemin Nowy użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzień Dobry, bardzo proszę o pomoc z Menu sklepu, chodzi o kategorie. Nigdzie nie mogę odszukać, próbowałem robić jakieś ramki, ale niestety bez skutecznie. Chodzi o to, że Kategorie zawierają podkategorie, niektóre podkategorie dodatkowo jeszcze mają podkategorię. Problem polega na tym, że to jest wszystko strasznie nie przejrzyste. Kategorie główne są widoczne całkiem ładnie, no i te podkategorie również, ale już kolejne wyglądają jakby... nie powiem co. W załączeniu zrzuty ekranu.
    Rozwijałem po kolei:
    Kategoria Główna - Koty
    Podkategoria - Artykuły zoologiczne
    Podkategoria, podkategorii - Higiena i pielęgnacja

Więc tak jak mówiłem, Koty wyglądają okej, podkategoria, kategorii "Koty" też jest okej, bo jest z odstępem, natomiast już reszta wygląda tak jak wygląda.. próbowałem zmieniać nazwy i dodawać "spację" przez nazwą, ale też nie pomaga. Ktoś coś? to są trzy osobne zrzuty

Przechwytywanie.JPG Przechwytywanie2.JPG Przechwytywanie3.JPG

2. TheL

TheL @Lider VIP Beta-tester

Docenione treści:
    535
    Nie wiem na ile jesteś biegły w css, ale da się zrobić dowolny poziom odsunięty lub pokolorowany niezależnie, każdy poziom ma zagnieżdżenie znaczników li i tak pierwszy poziom w stylu będzie miał .jakasklasa li, następny .jakasklasa li li itd. Jeśli sobie sam nie poradzisz z dodaniem stylów to napisz adres strony albo ja, albo ktoś inny Ci poda co dodać :)

3. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy home.pl

Docenione treści:
    331

Poleć forum znajomym