W TRAKCIE Modyfikacja belki logowania/koszyka na stronie/stronie mobilnej

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika PomDrH, 13 Kwiecień 2016.

1. PomDrH

PomDrH Stały bywalec

Docenione treści:
    3
    Witam,
    Dorzucam tematy ale im więcej odpowiedzi to później sam będę do tego dochodził. Ogarnięte mam dzięki waszej pomocy belkę górną i dodanie eng/pl. Ale tym razem zastanawia mnie jak zamienić nazwę "ZALOGUJ SIĘ" na "ZALOGUJ SIĘ/DOŁĄCZ" no i oczywiście, żeby w wersji językowej zamieniło się to na "LOGIN/JOIN". Dodatkowo zastanawiam się nad zmianą pozycji wyboru języka w miejsce koszyka (koszyk wiem jak wrzucić do górnej belki). Idąc dalej chciałbym, żeby w wersji mobilnej miał tylko wyświetlony wybór języka nad logiem.

Całość zrobiłem jako przykład graficzny i są one w załącznikach.

A jeszcze jedno pytanie jak dodać wyszukiwarkę tak abym mógł ja ustawić ją gdzie chce?

Załączone pliki:

2. TheL

TheL @Lider VIP Beta-tester

Docenione treści:
    535
    o ile samo tłumaczenie to zamiast w tplach używać słów zaloguj/dołącz trzeba użyć zmiennych za nie odpowiedzialnych są one użyte w oryginalnych plikach.
    jeśli chodzi o wersję mobilną i zmianę pozycji to jedyne co mi przychodzi do głowy to zastosowanie media z max-width odpowiednim oraz ustalenie pozycji na fixed dla zmiany języka.
    jeśli chodzi o same frazy językowe to zmieniasz je w tłumaczeniach

Poleć forum znajomym