Witam, Szukam chętnego do pomocy Jak w temacie: 1) chciałbym zrobić tło pomiędzy czarnym paskiem a początkiem menu. Jak wstawiam je normalnie z panelu to wszystko zaczyna się rozjeżdżać i nie wygląda to najlepiej. Na tym tle razem były by loga producentów i dlatego przeszkadzają mi te dwa elementy z pkt 2 2)Kolejną sprawą chciałbym przenieść te nieszczęsne "szukaj" i koszyk w górny czarny pasek. 3)Idąc za ciosem to jeszcze kolor tego paska tez troszkę przytłacza i miałby być taki podobny do tła (jego początku-niebieskie, bo później przechodzi w białe) 4) jeszcze te zielone podświetlenia gdyby dało radę zmienić na niebieski? 5) Rozmiar tekstu można gdzieś zmienić-oczywiście oprócz wchodzenia we wszystkie pozycje osobno. Wydaje się być troszkę mały na stronie strona www.lukoa.pl Chętnych zapraszam i przy okazji jak coś będzie nie tak to fale krytyki przyjmę
właściwie całe rozwiązanie wszystkich problemów masz w temacie wąski nagłówek. Przeanalizuj go i jeśli dalej nie będziesz czegoś wiedział daj znać. Możesz spokojnie dać tam szukajkę i dowolnie zmienić jego kolor.
Wszystko fajnie jednak jak dla mnie za dużo zmian i mogę tego nie ogarnąć niestety. Mi tylko chodzi o zmianę koloru tego czarnego paska i żeby wskoczyła szukajka i koszyk do paska na górę. Żadnych innych zmian bym nie wprowadzał bo i po co w sumie. Niech wszystko zostanie jak jest co do zmiany na wersję mobilną bo znając moje szczęście to zacznie się wszystko krzaczyć Kolor własnie zmieniłem na inny-znalazłem Sam kombinowałem i się udało. Tylko nie mogę znaleźć jeszcze nigdzie zmiany koloru nagłówków. W chwili obecnej są zielone a chciałbym inny kolor i jak robię zbadaj element to tego koloru nigdzie nie widzę do zmiany. Czy we własnym stylu mogę dodawać takich poprawek jedno pod drugim i nic się nie stanie złego?
no dlatego podany w moim temacie pasek spełni Twoje oczekiwania, robienie go w inny sposób to nieporozumienie
czyli próbować powiadasz? W sumie to nic nie kosztuje to się pobawię jutro bo dzisiaj już nie daje rady. Wprowadzanie towaru mnie wykańcza
Tak, zrób sobie kopię templatki na której pracujesz i na niej testuj. Pasek można jeszcze bardziej tuningować idealnie dostosowując go do rozdzielczości każdego ekranu. Przeczytaj dokładnie temat. Polecam też temat facebooka, tam też jest kilka rzeczy związanych z tym.