Czy da się pokazać trzy linijki tekstu? Albo zmniejszyć rozmiar tekstu w nazwach produktów? Widać to np tutaj http://www.kom-bizuteria.pl/pl/new
Możesz użyć np takiego kodu CSS: Kod: .products.viewphot .product .productname { font-size: 1.5em; height: 3.3em; line-height: 1.1; } Przez "użyć" mam na myśli wkleić w dziale Konfiguracja/Wygląd/Aktywny styl graficzny na zakładce Własny styl CSS
Dzięki, niestety rozjeżdża się wtedy zakup do koszyka i najeżdża na nawigację strony. Ale może uda mi się jakoś pokombinować.
Dodaj do własnego stylu CSS dodatkowo ten kod: Kod: .products.viewphot .product .buttons { margin-top: -5px; } Powinien on przenieść te elementy trochę wyżej i nie będą wyjeżdżać poza pole produktu.
Sorki zapomniałem dopisać że prawdopodobnie będziesz musiał dostosować wysokość całego produktu. Aktualnie masz 400px więc dodając jedną wysokości do nazwy musisz dostosować cały boks. Kod: .products.viewphot .product{ height: 400px; }
@iisjah rozwiązanie użytkownika @flex będzie bardziej użyteczne od mojego. Informacje o produkcie będą bardziej czytelne, jeśli zwiększysz wysokość modułu z produktem. w moim rozwiązaniu próbujemy zmieścić wszystkie elementy na takiej samej wielkości, w rozwiązaniu @flex zwiększamy wielkość modułu z produktem, aby zmieścić wszystkie elementy.