Przewijany pasek NOWOŚCI - jak ukryć nazwę , cenę i guzik kup - tak żeby przewijało się w NOWOŚCIACH tylko klikalne zdjęcie produktu magicy HELP www.steelposter.com
@Marcel spróbuj Kod: #box_lastadded .price { display: none; } #box_lastadded .basket { display: none; }
dziękuję. prawie dobrze jeszcze tylko jak usunąć nazwę produktu ze slidera nowości.... same obrazki żeby się przesuwały....
chyba zgadłem #box_lastadded .price { display: none; } #box_lastadded .basket { display: none; } #box_lastadded .productname { display: none; } ale jak usunąć puste miejsce....................pod obrazkiem tego nie wymyślę
@Marcel sprawdź moduł pod NOWOŚCI, masz tam paragraph pusty, jak usuniesz go to będziesz miał mniejszą przerwę Zmniejszając odległość modułu NOWOŚCI od tego co znajduje się poniżej, to możesz dodać jeszcze kod: Kod: #box_lastadded { margin-bottom: 0px; } I pobaw się wartością (px), które będą Ci odpowiadały.
dopisałem ostatni kod ( i skasowałem paragraph ) ale przerwa dalej jest...... pod obrazkiem jest też aktywne pole (choć niewidoczne) ale po najechaniu kursorem wyświetla się nazwa produktu... jak to usunąć ? pozdrawiam Marcel
bardzo dziękuję a wiesz moze jak usunąć kreskę nad tytułem modyłu ? ta cienka pod może zostać ale tę grubą NAD chciałbym usunąć... obrazek w załączniku z góry dzięki
@Marcel ja bym to zrobił tak: #box_mainproducts.box .boxhead { border-top: 0px solid #35a4f2; } .box .boxhead { border-top: 0px solid #35a4f2; } footer .innerfooter ul.overall > li { border-top: 0px solid #35a4f2; } dodając kod do CSSa - po prostu zmniejszyłem grubość kreski na 0 px, ewentualnie możesz zostawić oryginał (3px), a po # zmienić kolor transparent
Hej, jakbyś nie chciał tej delikatnej lini pod nazwą Nowości, lub bestseller albo promocje wystarczy do Twojego kodu dodać linijkę: border: 0px Pozd
Dzień dobry, Na stronie, w lewym górny rogu pojawia mi się google-site-veryfications............................... - jak mogę to usunąć? oraz chciałabym pozbyć się widocznych napisów: WYBIERZ JĘZYK oraz WYSZUKIWARKA Jak to zrobić??
@iqsenso google-site na pewno jest związane z błędnie dodanym kodem weryfikacyjnym w Konfiguracja->Integracje->Integracje własne sprawdź czy na pewno został wklejony kod weryfikacji po tagu HTML. W przypadku 2 pytania wklejasz taki kod w własny styl css: Kod: #box_languages .boxhead { display: none; } #box_search.boxhead { display: none; }