Od godziny strona nie wczytuje sie w ogóle, i nie jest to pierwszy raz ? 504 little Server Error The server cannot process the request due to a little internal error...
W takich sytuacjach sugerujemy kontakt bezpośrednio z Biurem Obsługi Klienta. @Tomek333 zwracam kolejny raz uwagę, że forum dyskusyjne ma na celu przede wszystkim rozwiązywać problemy, w których każdy może dokonać weryfikacji jak i wskazać rozwiązanie. Nie autoryzujemy tu klientów, w związku z tym w tematach konkretnych usług i statusu ich działania, nadal BOK jest najlepszym wyborem. Jeśli zgłosiłeś ten fakt lub posiadasz numer sprawy, możesz nam go podać, sprawdzimy, postaramy się przyśpieszyć temat. Nie posiadam w chwili obecnej informacji dot. działania Twojej usługi, nie mniej jednak czy w ciągu tej godziny oczekiwania kontaktowałeś się z nami?
Nie ma bezawaryjnych serwerów. To normalne że od czasu do czasu któryś wpada w odchłań Moj sklep też kilka razy zszedł na kilka godzin na kawę. Taki urok.
Nie kontaktowałem się w ciągu tamtej godziny, ostatnio jak pisałem to czekałem dwa tygodnie. Zaproponowano mi usługę ciągłego testowania strony co iles tam minut, zobaczymy po całosciowych testach, podziele się wynikami . . @papux tylko że jak boty w tym czasię bedą chciały odwiedzić strone i zanotują już 3 problemy z wczytywaniem twojej strony, to twoja strona leci w dół a z nią twoja praca i pieniądze na promocje.