ROZWIĄZANE styl RWD

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika domowykosmetyk, 31 Styczeń 2017.

1. domowykosmetyk

domowykosmetyk Kandydat

Docenione treści:
    3
    Wiem, że na temat RWD jest sporo ale nie znalazłam tego co mnie interesuje.
    Mam styl graficzny RWD a na telefonie zdjęcie w "kategoria produktów" zniekształcony i to bardzo. Natomiaast w wersji molinej koszyk nachodzi na logowanie

Proszę o pomoc

2. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    @domowykosmetyk prosimy o dodanie zrzutów ekranu i trochę dokładniejszy opis. Postaram się pomóc.

3. domowykosmetyk

domowykosmetyk Kandydat

Docenione treści:
    3
    A jak zrobić zrzut ekranu z telefonu?
    Mariusz, wejdź proszę z telefonu do mojego sklepu. Zrobiłam tak jak powiedział mo pracownik z pomocy home, czyli wyłączyłam sklep mobiny bo jak mam styl RWD to dopasowuje się sam do urządzenia.
    Zobaczysz jak wygląda.
    Dodam, że miałam włączony sklep mobilny aby mieć na telefonie poprawny (w miarę poprawny bo ikony LOGOWANIE i KOSZYK nachodziły na siebie ale nie było okropnych zdjęć w Kategorii produktów. Niestety konsekwencja - brak możłiwości wyboru wysyłki przez Inpost. Na telefonie jest wtedy tylko kurier i odbiór osobisty.
    CO by nie zrobić to coś nie tak działa.

Ostatnia modyfikacja: 7 Luty 2017
  4. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    Nie zauważyłem, aby koszyk w wersji mobilnej nachodził w tym momencie na logowanie. Po wyświetleniu wersji mobilnej napis: "Koszyk" znika, a użytkownik może skorzystać z ikonki koszyka, aby sprawdzić swój koszyk.

W którym miejscu są zniekształcone zdjęcia (masz na mysli, że są źle skalowane, rozciągnięte)? Sprawdziłem przed chwilą stronę główną sklepu oraz wszedłem do kategorii produktów i nie zauważyłem takich symptomów. Według mnie zdjęcia są ładnie skalowane zgodnie z proporcjami.

Czy udało Ci się już rozwiązać zgłaszane kwestie?

5. domowykosmetyk

domowykosmetyk Kandydat

Docenione treści:
    3
    NO BO JAK POPRAWIŁAM ZDJĘCIA, TO PRZY WYŁĄCZONYM STYLU MOBILNYM JEST JUŻ WSZYSTKO OK !

Mariusz lubi to.

Poleć forum znajomym