ROZWIĄZANE Układ na stronie głównej

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika Danuta N., 19 Lipiec 2016.

1. Danuta N.

Danuta N. Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Witajcie,
    proszę o pomoc - bo coś zepsułam.
    Do tej pory na głównej stronie w "produktach polecanych" miałam ikonki produktów, po 3 w każdej linii. Aby było przejrzyście układałam po 3 artykuły z danej grupy. I coś mi się rozjechało - mam tylko po 2.

Ostatnie moje działania - być może tu gdzieś jest przyczyna... próbowałam zmienić układ modułów na blogu (ale wyskoczyło że "układ nieaktywny") i być może tu coś zepsułam.
    Wcześniej wrzucałam do kolumny prawej w "bezpiecznych zakupach" obrazek - czy to mogło poszerzyć kolumnę i zmniejszyć szerokość miejsca na produkty?

ps. w Nowościach / Promocja zawsze miałam po 2 produkty w linii i tak może zostać. Chodzi mi tylko o stronę główną...

link www.niespodzianka4you.pl

2. Danuta N.

Danuta N. Użytkownik

Docenione treści:
    3
    To co jeszcze ważne, to na głównej stronie nie było chyba nigdy kolumny (tej po prawej stronie), pokazywała się dopiero po wejściu np na promocje, nowości itp

3. Danuta N.

Danuta N. Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Temat można zamknąć, po kilku godzinach testowania różnych wersji, rozwiązałam problem.

casar lubi to.
  4. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    Temat ustawiam jako rozwiązany. Rozumiem, że udało Ci się poprawić wszystko co napisałaś w pierwszym poście?

5. Danuta N.

Danuta N. Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Tak, udało się - jest trochę inaczej niż zamierzałam, ale tak zostawiam. Temat rozwiązany.
    Pozdrawiam :)

Poleć forum znajomym