ROZWIĄZANE Web API - JSON

Dyskusja w 'Sklep internetowy eSklep' rozpoczęta przez użytkownika Kikol, 25 Lipiec 2017.

1. Kikol

Kikol Początkujący

Docenione treści:
    0
    Tworzę sobie aplikację do komunikacji ze sklepem. Do tej pory wykorzystywałem komunikaty SOAP ale zdecydowałem się na zmianę technologii na JSON. W tej chwili działa mi jedynie metoda login gdyż przy każdej innej metodzie gdzie wymagany jest identyfikator sesji otrzymuję komunikat Permission denied (wg dokumentacji powinienem dostać Access denied). Jest to o tyle dziwne, że w interfejsie SOAP te same metody działają bez zarzutu (korzystam z tego samego użytkownika). Co ciekawe jak zaloguję sesję przez SOAP to w panelu administracyjnym widzę sesję zalogowaną jako Web Api a przy JSON mam Nieznane urządzenie. Proszę o info co może być nie tak i dlaczego te metody nie działają

2. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    @Kikol proszę o cierpliwość. Wystawiłem zapytanie do osób zajmujących się obsługą Click Shop (numer sprawy: FEEDBACK-1214). Wrócę tutaj do tematu na forum, gdy uzyskam informacje zwrotne. Proszę o cierpliwość, ponieważ z uwagi na sezon urlopowy, możemy poczekać trochę dłużej na odpowiedź.

Poleć forum znajomym