ROZWIĄZANE Zmiana koloru przycisków

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika Bogu, 14 Listopad 2016.

1. Bogu

Bogu Początkujący

Docenione treści:
    0
    Witam
    Szukam po forum i nie mogę znaleźć, potrzebuję zmienić kolor przycisków, podejrzewam że to prosta sprawa a nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania, z góry zaznaczać że jestem zielony jak te przyciski.

Jak zmienić ten fatalny zielony kolor na swój?

#Edit
    Zapomniałem dodać że ta zieleń jest po najechaniu na dany przycisk

Załączone pliki:

• gdsga.jpg
      gdsga.jpg
      Rozmiar pliku:
      63,2 KB
      Wyświetleń:
      558
  2. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    @Bogu zmianę koloru tego linka w tym miejscu możesz wykonać za pomocą poniższego kodu:

Kod:
    .menu .innermenu .menu-list li h3 a:hover {
        text-decoration: none;
        background-color: #000;
        color: #fff;
    }
    Zamiast koloru czarnego #000 możesz wkleić dowolny inny kolor, np. kod dla koloru czerwonego to: #ff0000. Podany powyżej kod umieść w "Własny styl CSS". Więcej informacji o zaawansowanej edycji szablonu graficznego Click Shop znajdziesz pod tym adresem: https://pomoc.home.pl/baza-wiedzy/wprowadzenie-do-edycji-zaawansowanej-skorki-sklepu-click-shop/

Bogu lubi to.
  3. Bogu

Bogu Początkujący

Docenione treści:
    0
    Super działa, a podałbyś mi jeszcze kod na zmianę tego koloru, jest zielony dopiero jak się wybierze (kliknie)

Załączone pliki:

4. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    Sprawdziłem przed chwilą i u mnie wyświetla się wszędzie na czarno. Czy udało Ci się już to poprawić?

5. Bogu

Bogu Początkujący

Docenione treści:
    0
    Tak, ktoś od was z serwisu mi to zmienił, dzięki temat uważam za zamknięty ;)

Poleć forum znajomym