Witam, mam do was wielką prośbę. Wprowadzamy angielską wersję sklepu i wiadomo, na angielskiej wersji chciałbym mieć inne slidery. Przed wszystkim zadzwoniłem na infolinie home.pl i Pan powiedział mi, że oczywiście nie ma problemu. Zmieniam Slider dla angielskiej wersji (upewniam się, że język edytowalny to ang tak jak poradził mi Pan na infolini) i zmienia się też na Polskim Ponownie zadzwoniłem na infolinię i tym razem bardzo miła Pani powiedziała mi, że się nie da i żebym napisał na forum to może użytkownicy, którzy biegle poruszają sę na platformie coś pomogą. Więc piszę... Pomocy ! Jakieś pomysły ? adres sklepu: www.sklep.naturalnypermanentny.pl Pozdrawiam, Wojciech Gajda
Zmartwię Cię, tak prosto nie da się tego zrobić jedyna opcja jaką udało mi się ogarnąć to była taka, że obrazki bannera były zawsze takie same, a styl udało mi się zrobić w ten sposób, że dla różnych wersji językowych pokazywał inne napisy na obrazkach, jednak wg mnie jest to za duża modyfikacja.
TheL, wielkie dzięki za odpowiedź! Nie uważasz, że to troche bez sensu ze stony home.pl ? Moim zdaniem to logiczne, że różne banery powinny być na sklepie Polskim i Angielskim... A te 3 małe Banery Pigmenty, Akcesoria, Sprzęt - też nie da się nic zrobić ? Jak nie to masakra jakaś...
niestety z tym jest tak samo z tego co widzę, jakoś szablon nie reaguje na zmiany tylko w danym języku.
@WojciechG dziękuję za wiadomość. Przekazałem informacje z utworzonego przez Ciebie tematu do kierownika produktu. Po analizie, wystawiliśmy sugestie wprowadzenia opcji, które umożliwią dodawanie różnych banerów dla różnych języków (numer zgłoszenia: HOME-326). Na obecnym etapie nie mogę podać żadnych potencjalnych terminów wprowadzenia takiej opcji (jest na to za wcześnie). Obecnie w sklepie Click Shop niestety nie jest możliwe dodanie różnych banerów, które będą wyświetlane w zależności od wybranego języka interfejsu.
Witam serdecznie. Minęło kilka miesięcy, mogę prosić o info czy jest jakiś postęp w sprawie ? Pozdrawiam, Wojtek.
@WojciechG sugestia została wzięta pod uwagę i planowanym terminem wdrożenia będzie 3 lub 4 kwartał tego roku - czyli szczegółowych informacji na ten temat raczej bym oczekiwał w drugiej połowie roku. Na chwilę obecną - takiej opcji nie ma.
@WojciechG sprawdź opcję opisywaną przez @flex https://forum.home.pl/threads/rozny-slider-w-wersjach-jezykowych.1909/
@WojciechG skoro znamy już przybliżoną datę wprowadzenia nowej funkcjonalności, a kolega @LukaszC zasugerował tymczasowe rozwiązanie, to ustawię temat jako rozwiązany, OK?
Witam, nie macie mnie jeszcze z głowy Mamy końcówkę roku, chciałbym zapytać jak tam prace ? Pozdrawiam !
@WojciechG niestety nasi programiści przesuneli wprowadzenie takiej funkcjonalności na późniejszy termin z powodów wdrożenia nowej integracji Allegro.
Niestety nie posiadamy przybliżonego terminu wdrożenia. Na ten moment można skorzystać z opcji podanej w tym artykule https://forum.home.pl/threads/rozny-slider-w-wersjach-jezykowych.1909/