Witam, Czy komuś może działają aplikacje, np. Sklep na Facebook, Messenger lub DHL? W przypadku FB, aplikacja łączy się z kontem FB celem przydziału uprawnień, uprawnienia są nadawane (widoczne w ustawieniach konta FB) ale dalej nic się nie wyświetla (jest pusta) na stronie konfiguracji aplikacji w panelu ClickShop podczas gdy aplikacja dokonuje weryfikacji uprawnień. Aplikacja DHL po otworzeniu jej konfiguracji wyświetla tylko nazwy zakładek i informację, że wystąpił błąd. Czy te aplikacje mają jakieś szczególne wymagania odnośnie przeglądarek itp.?
Przyczyna zaistniałej sytuacji wynika z ustawionych przekierowań w pliku .htaccess w sklepie. Np. kiedy kolidują one z mechanizmem sklepu (niestety, sklep jest wrażliwy na modyfikacje htaccess i przekierowania) lub kiedy są wprowadzone błędne "rewrity". Wszystko powinno w tej chwili działać poprawnie.
@Grzesiek dzięki. Sprawdziłem ponownie z wpisem do htaccess i bez niego i teraz też działa. Myślę, że to też może zależeć od przeglądarki - w międzyczasie użyłem Chrome, zamiast Safari i aplikacje uruchomiły się poprawnie...