Witam, nie jestem zbyt obeznana w sprawach technicznych związanych z obsługą sklepu i mam pewien problem. Zakupiłam usługę Click Shop Premium kilka dni temu, otrzymałam maila Click Shop - jak wystartować ze sklepem? i bezpośrednio z niego chciałam się zalogować do panelu administratora, niestety, gdy klikam w link wyświetla się błąd 404 - The request /admin was not found on this server. Gdy po zalogowaniu do panelu administratora z poziomu strony home.pl klikam w przycisk "Zarządzaj sklepem" problem jest ten sam. Przejrzałam i wypróbowałam rozwiązania podane w poradnikach, spróbowałam na innym komputerze i niestety nic to nie dało. W ustawieniach nie zmieniałam nic prócz przypisania domeny z home.pl. Co zrobić?
Wejdz w panelu w uslugi skopiuj nazwe sklepu wklej w adres przegladarki i dopisz .home.pl czyli ma byc cos w stylu sklep123456.home.pl jesli sklep sie wyswietli dopisz na koncu /admin
Wyślij zgłoszenie przez Panel home.pl, bo najwidoczniej instalacja sklepu nie przeszła. Chyba, że ktoś z obsługi forum zgłosi wcześniej. Jeśli to nieopłacony sklep, to możesz też zamówić kolejny.
Opłacony niestety, wysłałam ale myślałam, że może już ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie, dzięki
@Karolina123 ok, widzę Twoje wiadomości wysłane do Biura Obsługi Klienta. Proszę o cierpliwość, niebawem powinnaś otrzymać odpowiedzi, poprosiłem o skierowanie Twoich wiadomości do odpowiednich osób w naszej firmie.