1. Forum używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...

ROZWIĄZANE ponowne logowanie po zamknięciu zakładki

Dyskusja w 'Sugestie i zgłoszenia' rozpoczęta przez użytkownika LorK, 25 Czerwiec 2017.

  1. LorK

    LorK Przyjaciel forum Beta-tester

    Wiadomości:
    1 036
    Docenione treści:
    91
    witam,

    jeśli zaloguję się na stronę panel.beta.home.pl i zamknę zakładkę (ale nie przeglądarkę) to wchodząc ponownie na panel.beta.home.pl proszony jestem o zalogowanie się.

    Jest to dość irytujące. Nie da się tego zmienić?

    EDIT: zakupiłem usługę, a mimo tego, że byłem zalogowany, system (po kliknięciu przycisku Przejdź do panelu) poprosił mnie o ponowne zalogowanie.
     
    Ostatnia modyfikacja: 25 Czerwiec 2017
  2. Mariusz

    Mariusz pomoc.home.pl home.pl Administrator forum

    Wiadomości:
    3 087
    Docenione treści:
    302
    Dziękuję za wiadomość. Sugestia odnośnie wymaganego poprawnego zalogowania po zamknięciu zakładki została przekazana. Numer zgłoszenia: QABETA-372. Wrócę tutaj do tematu, gdy otrzymam informacje na ten temat.

    [​IMG]
     
  3. Mariusz

    Mariusz pomoc.home.pl home.pl Administrator forum

    Wiadomości:
    3 087
    Docenione treści:
    302
    kwestia pierwsza (wylogowanie po zamknięciu zakładki)
    Jest to zachowanie zgodne z naszym planem. Nie jest to błąd, ale nasze zamierzone działanie. Zamknięcie zakładki traktujemy jak wylogowanie.

    kwestia druga (logowanie ze sklepu do panelu)
    Prace nad tym trwają, ale ETA nie jest znane na tę chwilę.
     
  4. Mariusz

    Mariusz pomoc.home.pl home.pl Administrator forum

    Wiadomości:
    3 087
    Docenione treści:
    302
    Informuję, że wskazana kwestia druga została poprawiona. Uznajemy temat jako rozwiązany.
     

Poleć forum znajomym