Witam, mam problem z przekierowaniem domeny zakupionej w home.pl na bloggera. Utworzyłem rekordy CNAME i TXT, jednak nadal domena blogspot nie chce się zamienić na niestandardową - wyskakuje błąd 9.... Czy ktoś mógłby mi pomóc? Pozdrawiam.
@SewerynO Czy problem udało się rozwiązać? Konfiguracja domeny po naszej stronie ogranicza się do dodania rekordów. Pozostała konfiguracja leży po stronie serwisu zew. Jeśli błąd nadal występuje, potrzebujemy więcej informacji o jakim błędzie rozmawiamy i jakie przyczyny wskazuje blogger.
Dzień dobry, Chciałabym aby moja domena kreatywnanuda.com przekierowywała na bloga prowadzonego na blogspocie. Wszystkie tutoriale, które do tej pory znalazłam dotyczą starego wyglądu panelu administratora na home.pl. Proszę o pomoc w poprawnym połączeniu bloga z domeną.
https://pomoc.home.pl/baza-wiedzy/jak-polaczyc-bloga-w-serwisie-blogger-z-domena-w-home-pl możesz powtórzyć tą samą operację ale w nowym panelu dodając i edytując rekordy dla swojej domeny. Procedura jest taka sama. W sekcji Usługi WWW w ustawieniach serwera --> na liście domen, edytuj swoją domenę. Następnie edytuj przekierowanie domeny wprowadzając rekord A i adres IP.